ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2015 | 19:11

Γιατί τα πάντα γύρω από το σεξ;

Διαβάζω συνέχεια εδώ μέσα εξομολογήσεις και τόσα πολλά έχουν να κάνουν με το σεξ, και τα βλέπω παντού γύρω μου...μου συνέβη μάλιστα και ένα περιστατικό... γνώρισα μια κοπέλα σε ένα πάρτυ και αρχίσαμε να μιλάμε για ταινίες, και στη συνέχεια και για άλλα πράματα. τα περνούσαμε πολύ ωραίακαι όλη την ώρα γελούσαμε μαζί, μέχρι που κάποια στιγμή γυρνάει και μου λέει με τρόπο: ''εμένα μου αρέσει να παίζω με τα αγόρια'' και άρχισε να με τρίβει... κι εκεί μου χάλασεόλη την όμορφη ατμόσφαιρα.Είμαι άντρας 23 χρονών και όταν βλέπω μια κοπέλα που μου αρέσει, το μόνο που θέλω για να νιώθω ωραία είναι να τη βλέπω να χαμογελά, να δείχνει κι αυτήενδιαφέρον για μένα στο βλέμμα της. το σεξ έρχεται πολυ μετά για μέναπραγματικά δε καταλαβαίνω...ειναι οτι θα αλλάξω ξαφνικά άποψη στο μέλλον;μήπως είναι ότι δεν είμαι ''ώριμος'' ακόμα; μήπως σε κάποια χρόνια θα ''ωριμάσω'' εάν το πρώτο που θέλω από μια γυναίκα είναι να ''πηδήξω'';;μήπως είναι ανωριμότητα που θέλω να υπάρχει ρομαντισμός και ένα αλφα ενδιαφέρον πρώτα και το σεξ θέλω να έρθει πιο μετά;;; πείτε μου μήπως;πραγματικά δε καταλαβαίνω, είμαι εγώ τόσο λάθος; νιώθω τόσο διαφορετικός από την εποχή που ζώ...αλλά συνεχίζω να χαμογελώ :)
2
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο φίλε, δεν είσαι καθόλου λάθος εσύ. Δυστυχώς πολλά/πολλοί/πολλές γύρω μας είναι λάθος και η μοναξιά είναι αναπόφευκτη πολλές φορές δυστυχώς. Το σεξ είναι σημαντικό αλλά όταν έρχεται πρώτο, χάνεται η μπάλα και όχι μόνο. Η κοπέλα που «της αρέσει να παίζει με τα αγόρια», είναι ό,τι πρέπει για κωμική πρωταγωνίστρια ταινίας Αλμοδόβαρ. Για σοβαρή σχέση... καμμένη από χέρι. Keep smiling.
Scroll to top icon