ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2015 | 22:45

Ερωτας

Κοριτσι 16.5Ολη μου την ζωη ακουω για τον ερωτα απο τις φιλες μου, απο ταινιες, απο γονεις, την αδερφή μου. Ακουω οτι ειναι κατι μαγικο οτι ειναι το πιο ωραιο συναισθημα στον κοσμο, σε κραταει ζωντανο.. Απλά περιμενα να μου ερθει ο εφηβικος ερωτας χωρις να βιαζομαι.. Και τωρα που εκανα την πρωτη μου σχέση δεν νιωθω τπτ αλλο απο ενθουσιασμο και οτι περναω καλα(οχι στο πονηρο!).. Ειμαι τόσο απογοητευμενη..πρεπει να προχωρησω σεξουαλικα για να ερωτευτω? Πρεπει να δεθω και αλλο? Επισης οι φιλες μου, μου λενε οτι οταν θα σου ερθει ο ερωτας θα το καταλαβεις απο την αρχη, κατι που ειναι τελειως ανύπαρκτο στην σχέση μ.. Μηπως δεν υπάρχει ερωτας? Και απλα εγω τα περιμενα ολα πολυ ομορφα με αποτελεσμα να απογοητευομαι τωρα? Και αν αυτος δεν ειναι ο κατάλληλος?... Δεν θελω σε καμοια περιπτωση να προχωρησω κ να δωσω το σωμα μ γ δυο λογους... Ηλικεια και οτι αν βρω μετα τον σωστο ανθρωπο κ ερωτευτώ..συμφωνειτε? Η απλα ειμαι παραμυθομανεις?..
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα μου επιτρέψεις να σου δώσω τρεις σύμβουλες ως μεγαλύτερη. Πρώτον: είναι "ηλικία" και "μυθομανής". Δεύτερον: Να μη λες να "δώσω το σώμα σου", δεν είσαι αντικείμενο ούτε δωρητής οργάνων, το σώμα σου σου ανήκει έτσι κι αλλιώς κάνεις δεν κάνεις σεξ. Δηλαδή και να κάνεις δεν αποκτά ο άλλος δικαιώματα πάνω σου, δεν του ανήκεις με κάποιο τρόπο. Τρίτον: Μη βιάζεσαι.
Scroll to top icon