Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια έξω από τη Λαμία

Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια έξω από τη Λαμία Facebook Twitter
3

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport το ραντεβού δόθηκε στις 12:00΄ το μεσημέρι της Κυριακής στα νέα μετωπικά διόδια της Μαυρομαντήλας, ανάμεσα σε Λαμία και Στυλίδα, στο 216ο χλμ, έξω από τη Λαμία.

Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια έξω από τη Λαμία Facebook Twitter

Το κάλεσμα έγινε από πολλούς φορείς: Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία, Εργατικό Κέντρο, ΕΛΜΕ Φθιώτιδας, Αριστερή Παρέμβαση, Συντονιστική Επιτροπή Λαμίας του ΣΥΡΙΖΑ και άλλους.

Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια έξω από τη Λαμία Facebook Twitter

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οργανώνονται από άλλους φορείς και κινήσεις πολιτών και σε άλλους σταθμούς διοδίων της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Για την ιστορια:ο συριζα ηταν παντοτε υπερ της καταργησης των διοδιων και προτεινε την αντικατασταση τους με αλλα μετρα κτλπ(ψαξτε στο ιντερνετ τις τοτε θεσεις του αναλυτικα).Προεκλογικα,η αληθεια ειναι οτι δεν ειπωθηκε κουβεντα για τα διοδια,οι παραπανω θεσεις ξεχαστηκαν και σε καποιες σκορπιες ερωτησεις,οι συριζαιοι απαντουσαν με γενικολογα τυπου ειναι πολυ ακριβα τα διοδια,πρεπει να τα δουμε κτλπ,στην τροχια συμβιβασμου(για να μην πω κατι χειροτερο)με τους μεγαλοεπιχειρηματιες που διαχειριζονται και θησαυριζουν απο τα διοδια...Τωρα,ακουσαμε τον Στρατουλη να λεει οτι θα μελετησει το θεμα(...)και ισως υπαρξουν καποιες προνομιακες τιμες για συγκεκριμενες ομαδες...Τι ειχες Γιαννη...Τωρα οι τοπικες του συριζα κανει διαδηλωσεις,με κυβερνηση συριζα,για την καταργηση των διοδιων...Αν εσεις δεν βλεπετε τον ολο παραλογισμο και το προσκυνημα σε συμφεροντα,συγγωμη αλλα η κριση σας καπου χανει απο τις κομματικες και ιδεολογικες κουκουλες..
Μια ζωή στην (ασφαλή και ανέξοδη) αντιπολίτευση δεν είναι εύκολο να την ξεχάσουν σε δύο μήνες. «Έξις δευτέρα φύσις» (Η συνήθεια είναι η δεύτερη φύση του ανθρώπου, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ)