ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2015 | 16:19

Περί LotR - GoT

Κάπου έπιασε το μάτι μου ένα άρθρο να εξυμνεί τον Game of Thrones και να το συγκρίνει μάλιστα με το έργο του TolkienΓελάνε και τα τσιμέντα.Το "Τόλμη και Γοητεία + σπαθιά + μαγεία + σεξ" να συγκρίνεται με ένα αριστούργημα.Συγγραφικά το Song of Ice and Fire ειναι μια μετριότητα χωρίς έμπνευση, χωρίς wolrd building, η οποία εκτυλίσσεται μέσω μιας τεχνικής που κυμαίνεται ανάμεσα σε βίπερ και κακές εποχές της Μαρβελ.Δεν έχω πρόβλημα αν αρέσει σε πολλούς το έργο του Μάρτιν, αλλά αν έβγαινα και συνέκρινα το 50 shades of Grey με τους Άθλιους θα με έκραζαν δικαίως.Δηλαδή μετά τι ακολουθεί?Θα βλέπω συγκρίσεις του Black Mirror με το έργο του Ντικ?ή του αμερικαν χορρορ στορυ με τον Λαβκραφτ?
1
 
 
 
 
σχόλια
"Συγγραφικά το Song of Ice and Fire ειναι μια μετριότητα χωρίς έμπνευση, χωρίς wolrd building"Δεν γίνεται να το έχεις διαβάσει και να λες τέτοιο πράγμα!! Είναι προφανές πως είσαι άσχετος από λογοτεχνία, πιθανόν να έχεις διαβάσει μόνο lotr. Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου έχει τρομερό world building και απίστευτα καλά δομημένους χαρακτήρες. Μόνο το ιστορικό που έχει κάθε οικογένεια από πίσω κρύβει τεράστια δουλειά. Και ο κόσμος είναι πελώριος, με πολύ διαφορετικές περιοχές, λαούς, συνήθειες κτλ. Συνδυάζει το ρεαλισμό με τη φαντασία. Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών, προφανώς και είναι ένα σπουδαίο έργο, αλλά μη νομίζεις ότι δεν έχει ελαττώματα. Απλά είσαι άσχετος για να δεις πέρα από τη μύτη σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon