ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.4.2015 | 12:27

οικονομικά

Ο φίλος μου μόλις μου ανακοίνωσε ότι πήρε προαγωγή στη δουλειά του. Χάρηκα πολύ γι'αυτόν, γιατί το αξίζει πραγματικά, αλλά σκέφτομαι ότι τώρα που θα βγάζει και παραπάνω χρήματα τα δικά μου 200 ευρώ το μήνα είναι ψίχουλα και δε μπορώ να είμαι μαζί του. Ντρέπομαι να με κερνάει και να μη δέχεται ούτε ευρώ από εμένα. Κι επίσης αυτός δουλεύει 8ωρο ενώ εγώ με τα 2ωρα (καθηγήτρια γαρ) πρώτον κοροϊδεύω τον κόσμο ότι "δουλεύω" και έπειτα δεν έχω ούτε το 1/5 του μισθού του.Πιστεύετε θα μπορώ να τον ακολουθήσω σε ταξίδια, εξόδους, δώρα κλπ; Η πρέπει να του πω να βρει καμια κοπέλα με αληθινή δουλειά όπως αυτός. Αυτός μου λέει ότι δεν πειράζει που δεν έχω πολλά και ότι μελλοντικά θα βρω κάτι καλύτερο ψυχολογικά ωστόσο είμαι πολύ χάλια και νομίζω επηρεάζει και την ηρεμία στη σχέση μας.Περιμένω τις απόψεις σας!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Βρε κοπέλα μου έχεις έναν σύντροφο που φαίνεται να σε στηρίζει. Είναι δυνατόν να τον χωρίσεις επειδή δεν βγάζεις τόσα λεφτά όσα αυτός; Προσπάθησε εσύ από μόνη σου για κάτι καλύτερο επαγγελματικά, ώστε να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και όλα τα υπόλοιπα ελπίζω να τα ξεπεράσεις γιατί είναι χαζά κόμπλεξ.
Scroll to top icon