ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2015 | 03:58

στην κοσμαρα της..

Ειναι αφασια η 'μανα' μου τελικα λολΣημερα καθομασταν στον καναπε και οι ειδησεις ειχαν την Αθηνά Ωνα ση.Και να σου η μανα μου: ''Ωωωω, και ποσο μεγαλωσε αυτο το κοριτσι , ποσο μοιαζει στη μανα της, τι κριμα που δε σπαταλα την την περιουσια της , τι κριμα που παντρευτηκε τον ' προικοθηρα' τι κριμα που δεν μορφωθηκε να γινει μια δυναμικη business woman'' και αλλα τετοια ακυρα.LOL LOL LOL Αναθεμα κι αν την εχω δει εστω μια φορα στη ζωη μου να δειχνει παρομοιο ενδιαφερον και για την κορη της- εμενα! Με βλεπει χρονια τωρα -αν και πτυχιουχος με 2 ακαδημαικα πτυχια- ειμαι ανεργη ,στασιμη χωρις φιλους και ζωη και σφυριζει αδιαφορα (και μαλιστα τραγουδιστα πολλες φορες κυριολεκτικα).Ειμαι αορατη γι'αυτη. Ειναι σα να μην υπαρχω καν .Βαφομαι, ντυνομαι ομορφα και δεν προσεχει τιποτα πανω μου.Ποσο τη μισω!
1
 
 
 
 
σχόλια
Για να έχεις πάρει τόσα πτυχία, λογικά έχεις περάσει εδώ και καιρό τα 18. Συγνώμη αλλά πρέπει να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Είναι δυνατόν να περιμένεις απ'τη μαμά σου να κάνει το οτιδήποτε επειδή εσύ δεν έχεις παρέες; Για τη δουλειά τι θες να κάνει; Να πάει να πιάσει το βουλευτή για να σε βολέψει κάπου; Είναι προφανές ότι η σχέση σας έχει πρόβλημα, μπορεί να φταίει και η ίδια η μητέρα σου που σου δημιούργησε αυτή την αίσθηση εγκατάληψης από μέρους της. Αλλά σοβαρά τώρα, πάρε τη ζωή στα χέρια σου! Καλά κάνει και σφυρίζει. Δεν είναι δική της υποχρέωση ούτε να σου βρει δουλειά, ούτε φίλους. Ούτε καν να σε στείλει σε ψυχολόγο να ξεπεράσεις τα θέματά σου. Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να τη στεναχωρεί η κατάστασή σου και να μην μπορεί να ανταπεξέλθει, να νιώθει και αυτή ότι δεν μπορεί να βοηθήσει. Όπως και να χει, εσύ είσαι η υπεύθυνη για τη ζωή σου, εδώ και πολλά χρόνια! Πολύ εύκολο όμως να κατηγορείς άλλους, μάλλον.
Scroll to top icon