ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2015 | 15:00

Δεν αντεχω αλλο...

..να μαλωνω με την τρελαμενη τη μανα μου.Σήμερα μου έκανε πάλι άνω κάτω τα πράγματα ψάχνοντας.. Το τσιμπιδάκι για τα φρύδια (έλεος) που μοιραζόμαστε ενώ της είπα χίλιες φορές ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ!!Άνοιγε τα συρτάρια, τις τσάντες ακόμα και τα πορτοφόλια της και εγώ από πίσω να προσπαθώ να κρατήσω τα νεύρα μου. Εντάξει, μάνα μου είμαι αλλά είμαι ενήλικη και έχω δικαίωμα σε λίγη ιδιοτικότητα!! Όταν της έλεγα να σταματήσει γύριζε και μου έλεγε ότι «δικά μου πραγματα θα εχω μονο στο δικο μου σπιτι» και ότι ετσι και αλλιως «ολα αυτα ειναι αγορασμενα με δικα της χρηματα» και τετοια!!!! Και παλι, αυτον τον καιρο δεν εχω την ψυχικη δυναμη για χοντρους καυγαδες οποτε απλα προσπαθησα να κανω υπομονη μεχρι που βρηκε κατι πολυ προσωπικο μου, οχι κατι τραγικο, ενα χαρτακι με ευχες για τα γενεθλια μου απο καποιο σημαντικο ατομο... Και δε φτανει που το διαβασε ενω προσπαθησα να την εμποδισω, εσκασε στα γελια, το εσκισε και το πεταξε... Ετσι, μπροστα μου.... Ειλικρινα εκεινη τη στιγμη ηθελα να τη σπασω στο ξυλο, οσο ασχημο και αν ακουγεται. Εχω εξαντληθει πια!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Γέλασε, το έσκισε και το πέταξε; Ψυχίατρο χρειάζεται η μάνα σου. Μάλλον σε ζηλεύει πάρα πολύ βασικά και σίγουρα δε σε συμπαθεί καθόλου. Ίσως έχει νεύρα μαζί σου για κάποιο λόγο, δεν ξέρω ή απλώς έχει προβλήματα από μόνη της. Όπως και να 'χει, έναν ψυχίατρο τον χρειάζεται.
Scroll to top icon