ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.5.2015 | 01:56

Καλησπέρα

Έχω μια σχέση απο απόσταση τα τελευταία τρία χρόνια.περνουσαμε τέλεια ερχόταν να με δει με την πρώτη ευκαιρία και όσοι μας έβλεπαν μαζί μας χαρακτήριζαν ως το ιδανικό ζευγάρι.Τον τελευταίο χρόνο έχει πολλά προβλήματα οικονομικά και οικογενειακά τα οποία μας έχουν δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν έρχεται συχνά να με δει και οταν του αναφέρω να πάω εγω ισχυρίζεται πως δεν θέλει να με αφήνει ωρες μόνη μου.θεωρω πως με έχει βαρεθεί και κάθε φορά που τον ρωτάω τι συμβαίνει υποστηρίζει πως όλα ειναι καλα και με αγαπάει. Εγω βλεπω πως έχει χαθεί η επικοινωνία μεταξύ μας και πλέον δεν έχουμε τι να συζητήσουμε. Έχω ξενερώσει με την κατάσταση και δεν ξέρω πως να συμπεριφερθω. Κάθε γνώμη δεκτή.
1
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν είχα σχέση από απόσταση 4 χρόνια, πριν έρθει να μείνει στην ίδια πόλη με μένα. Καταρχάς εμείς μοιραζόμασταν τα έξοδα, δηλαδή πλήρωνα το 50% των εισιτηρίων. Εσείς τα έχετε βρει με τα έξοδα ώστε να τον διευκολύνεις; Τώρα, αν νιώθεις ότι το θέμα δεν είναι μόνο τα έξοδα, αλλά έχει χαθεί η επικοινωνία, πρέπει να το συζητήσεις με ωραίο τρόπο. Μπορεί ο άνθρωπος να περνάει μια φάση και γενικά όλες οι σχέσεις έχουν δυσκολίες(πόσο μάλλον αυτές από απόσταση). Κοίτα να είσαι κοντά του και να τον στηρίζεις, αν έχει προβλήματα. Προσπάθησε να το δουλέψεις με τη μεταξύ σας επικοινωνία. Αν τα πράγματα δε διορθωθούν, ε δεν υπάρχει και λόγος να συντηρείς μια τέτοια σχέση. Κάθε μέρα χωρίζει ο κόσμος!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon