Ο Άδωνις Γεωργιάδης φωτογραφίζεται στο Λούνα Πάρκ του Σίδνεϋ

Facebook Twitter
4

Την ευκαιρία να επισκεφθεί το Λούνα Παρκ του Σίδνεϋ μαζί με τη γυναίκα του Ευγενία Μανωλίδου είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως είναι γνωστό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στην Αυστραλία και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί με την σύζυγό του μπροστά από το Λούνα Πάρκ του Σίδνεϋ. Στην συνέχεια ανέβασε τις φωτογραφίες στο Twitter. Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη.

Χρήστες κατηγόρησαν τον κ. Γεωργιάδη ότι μετέβη στην Αυστραλία με έξοδα των Ελλήνων φορολογούμενων, με εκείνον να απαντά ότι το κόστος του ταξιδιού του, το έχουν επιβαρυνθεί εξ ολοκλήρου οι ομογενείς μας.

Πηγή: e-nikos.gr

It's Viral
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
2107710824,2106448003,2108218883,2104227940 μερικα τηλεφωνα κεντρων απεξαρτησης απο το ιντερνετ,περισσοτερες ωρες στο τουιτερ εισαι παρα στη βουλη και στις δουλειες σου. (Το πρωτο ειναι του Παιδων Αγλαια Κυριακου,θα σε δεχτουν μια χαρα).