Χυδαίες εκφράσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Μελίνα Μερκούρη

Χυδαίες εκφράσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Μελίνα Μερκούρη Facebook Twitter
37

Με χυδαίες εκφράσεις αναφέρθηκε ο Νότης Σφακιανάκης στη Μελίνα Μερκούρη στη διάρκεια της εμφάνισης του σε νυχτερινό κέντρο.

Ο τραγουδιστής είπε από πίστας (για να περνάει η ώρα όπως σημείωσε επειδή δεν μπορεί να τραγουδάει συνέχεια):  «Πήγα στον Παρθενώνα και ήθελα να φουντάρω. Είναι μέγιστη ντροπή από το 1992 τα κοπρόσκυλα που διαφεντεύουν τις τύχες μας, λέγεται Μελίνα Μερκούρη και τα ρέστα... η θεά του κ@λου. Έχουν μέσα στο μνημείο το δικό μας γερανούς σκουριασμένους από το 1992 και παραπήγματα οι ξεδιάντροποι! Μιλάμε τώρα για ελεεινή φυλή, που μας κυβερνάει από το 1973 και μετά».

Πολιτισμός
37

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα Όσκαρ δεν φτιάχτηκαν για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα χρυσά αγαλματίδια

Πολιτισμός / «Το σύστημα δεν φτιάχτηκε για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα Όσκαρ

Η μόνη μαύρη γυναίκα που έχει κερδίσει Όσκαρ 'Α γυναικείου ρόλου δήλωσε ότι η ιστορική νίκη της τελικά επρόκειτο για ανωμαλία και όχι αλλαγή κατεύθυνσης από την Ακαδημία
LIFO NEWSROOM
Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν: 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: Μια κατανυκτική εμπειρία στους δρόμους και στα τοπόσημα της Αθήνας

Σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει περισσότερες από 40 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις σε εκκλησίες, μουσεία, αρχαιολογικούς και συναυλιακούς χώρους, καλωσορίζοντας για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Πολιτισμός / Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Η έκθεση του Πράδο ήταν καταπέλτης: το έργο δεν είναι αυθεντικός Καραβάτζιο, αλλά δημιούργημα αγνώστου καλλιτέχνη με «μέτρια τεχνική αρτιότητα», εκτιμώντας την πραγματική αξία του σε μόλις 22.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με την εταιρεία «κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί»
LIFO NEWSROOM
Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Οι ηθοποιοί Μαρκ Ράφαλο και Πενέλοπε Κρουζ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα που έχουν υπογράψει ανοιχτή επιστολή που καταδικάζει την έλλειψη δημόσιας υποστήριξης της Ακαδημίας προς τον Παλαιστίνιο κινηματογραφιστή
LIFO NEWSROOM
Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Πολιτισμός / Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Ο δικαστής είχε αποφανθεί τότε πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Lipa ή οι συνδημιουργοί της είχαν ποτέ «πρόσβαση» στο τραγούδι του συγκροτήματος – βασικό προαπαιτούμενο για τη στοιχειοθέτηση περί λογοκλοπής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Όταν δεν είσαι συγκρίσιμος με κάποιους ανθρώπους που προσέδωσαν διεθνή αναγνώριση μέσω του έργου τους στην Ελλάδα, προσπαθείς να τους υποβαθμίσεις στο δικό σου επίπεδο αντί να προσπαθήσεις να τους φτάσεις και να τους ξεπεράσεις. Είναι πολύ πιο εύκολο, Νότη.
Διανοούμενος! Ο Θεός να δώσει μην πάθει τίποτα αυτό το Ιερό Τέρας του νεοελληνικού Πολιτισμού! Τα λόγια του είναι βάλσαμο για την ψυχή (και μια σακούλα με σκατά)
Πρόβλεψη υστεροφημίας:21 χρόνια από τον θάνατό της, και το όνομα της Μελίνας λάμπει και θα λάμπει στην Ελλάδα και διεθνώς για δεκαετίες και -προφανέστατα- για αιώνες...Αναρωτιέμαι ποιος θα θυμάται τον Σφακιανάκη όταν απλώς θα έχει πάψει να "πουλάει". Όσο για την υστεροφημία του, δεν μπορώ να φανταστώ ποια θα είναι αυτή, πέραν του τριετούς μνημόσυνου! Το "αιωνία αυτού η μνήμη" το λένε οι παπάδες για όλους, αλλά δεν ισχύει στην πράξη για κανέναν. Μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις, σαν της Μελίνας, γίνεται πραγματικότητα!
Το πιο ενδιαφέρον είναι οτι όσο μιλούσε δε σταμάτησε η φασαρία και τα χαχανα απο το κοινο. Ειτε τραγουδάει, ειτε βρίζει τη Μελίνα ενα και το αυτό τους είναι. Το έχω πει πολλές φορες. Οι άνθρωποι που πηγαίνουν στο σκυλαδικο δεν πηγαίνουν για να ακούσουν μουσική(έστω και την γελοία μουσική του Νότη), πηγαίνουν για να σπάσουν πλάκα.Τέτοιο είναι το επίπεδο τους. Και των "μουσικών" αυτου του ειδους και των θαμώνων τους!
Τα ποιο πολλά σχόλια που διάβασα είναι τουλάχιστον για γέλια και γελοία. Η όλη επιχειρηματολογία στην τοποθέτηση του σφακιανάκη , είναι του τύπου.: ‘’Εννοείται ότι οι δηλώσεις του (αλλά και ο ίδιος) είναι κατάπτυστες.’’ Άλλος λέει ότι δεν πρέπει να έχει άποψη, άλλος ότι τραγουδάει σε σκυλάδικα, άλλος τον λέει ηλίθιο, άλλος πάλι λέει τι περιμένεις από άνθρωπο με δεξιές απόψεις, άλλος ατάλαντο.. κ.α. Ναι, μπορεί να είναι οσα λέτε, αλλά είναι άσχετα με το θέμα. Πείτε γιατί έχει άδικο όσον αφορά τις δηλώσεις του, αλλά θέτοντας επιχειρήματα και μη γίνεστε χειρότεροι βωμολοχώντας. Αν πάλι πιστεύετε ότι είναι λίγος και δεν αξίζει να ασχολείστε, δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε. Αυτό δεν είναι το μεγαλείο της δημοκρατίας, να επιτρέπει την ύπαρξη των πολεμίων της στη δημοσία ζωή; (για αυτούς που τον χαρακτηρίζουν ακροδεξιό). Αν απαγορεύσουμε το δικαίωμα της άποψης σε κάποιους επειδή δεν ασπαζόμαστε τις απόψεις τους τότε σε πια δημοκρατία πιστεύουμε; Ποιο πολύ με φασίστες μοιάζετε με αυτές τις τοποθετήσεις. Με αυτά τα επιχειρήματα δεν πιστεύω να επαίρεστε ως καλύτεροι από αυτόν.