ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2015 | 12:52

Μαλλια

Ειμαι 18 και αποδεδειγμενα ( χωρις να υπερβαλω εννοω ) τα τελευταια 5-6 χρονια εχω χασει πανω απο τα μισα μου μαλλια . Ποτε δεν ειχα πολλα , αλλα τωρα εντοπιζω μεχρι και καραφλιτσα ενω οταν ημουν 6 ειχα ενα ατυχημα στο κεφαλι και στο σημειο αυτο δεν ξαναφυτρωσαν μαλλια . Πηγα σε πολλους δερματολογους και ολοι μου συστησαν τα ιδια πραγματα , καλη διατροφη , χαπια σιδηρου , ειδικα σαμπουαν και ενα φαρμακο σπρει . Ακολουθω τα τριτα πρωτα αλλα οι γονεις μου αρνουνται κατηγορηματικα τα φαρμακα , λενε οτι δεν κανουν τιποτα ( οπως τα σαμπουαν που παιρνω ) και επιφερουν μονο ζημιες . Πραγματικα δεν ξερω αν φταιει το αγχος μου τα τελευταια χρονια απο διαφορα που εχουν συμβει ή η κληρονομικοτητα ( και η μαμα μου εχει φοβερη τριχοπτωση αλλα ειναι 30 χρονια μεγαλυτερη ! ) . Τα μαλλια μου ειναι σχετικα μακρια αλλα παρα πολυ λιγα , λεπτα και λιπαρα . Ζηλευω τις φιλες μου που εχουν πλουσιες χοντρες τριχες , δεν ξερω τι να κανω ! Βαρεθηκε τους καυγαδες στο σπιτι για τα μαλλια μου !
1
 
 
 
 
σχόλια
εγώ θα έπαιρνα αυτό που θα μου έδινε ο γιατρός. θα το έψαχνα λίγο και μόνη μου, θα έλεγα στον γιατρό τις αμφιβολίες και τις φοβίες μου και αν όλα καλά, θα το χρησιμοποιούσα. Επίσης, πήγαινε και σε έναν ακόμη γιατρό, να σου δώσει και μια δεύτερη γνώμη. Ποτέ δεν ξέρεις.
Scroll to top icon