O Noτσιόνι της Ρεάλ απαντά για το φιλί στον συμπαίκτη του

O Noτσιόνι της Ρεάλ απαντά για το φιλί στον συμπαίκτη του Facebook Twitter
5

Το φιλί των δύο αντρών κατάφερε να κλέψει αρκετή από τη δόξα της Ρεάλ χθες το βράδυ μια και προκάλεσε χιλιάδες σχόλια στα μέσα και στα social media. Περιττό να αναφερθεί πως ειδικά στην Ελλάδα και κυρίως μεταξύ φιλάθλων, η φωτογραφία με το φιλί του Αντρές Νοτσιόνι με τον Φακούντο Καμπάτσο στα αποδυτήρια απέσπασε τον χλευασμό και σχόλια που είχαν υβριστικό χαρακτήρα.

Ωστόσο μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας που μοιράστηκε στο Twitter το φιλί των δύο παικτών της πρωταθλήτριας Ρεάλ, κυκλοφόρησε και βίντεο. 

Ο ίδιος ο Νοτσιόνι απαντά σήμερα σε όλους με μια δική του ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Twitter στην οποία φιλά  στο στόμα ένα συμπαίχτη του στην εθνική Αργεντινής.

«Η πρώτη μου αγάπη. Και η δεύτερη αγάπη. Χαχαχα» έγραψε ο Νοτσιόνι προκαλώντας νέο γύρο σχολίων αλλά κάνοντας και πολλούς να τον παραδεχτούν για την απάντηση που έδωσε στα ομοφοβικά σχόλια

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM