Η πίτσα Black Sabbath

Η πίτσα Black Sabbath Facebook Twitter
2

 

Ένας σεφ ο John Hurkes αποφάσισε να φτιάξει μια σειρά από πιάτα εμπνευσμένα από διάσημα άλμπουμ σκληρών συγκροτημάτων.

Το τελευταίο του «μαύρο» δημιούργημα - και το πιο πετυχημένο είναι η πίτσα Black Sabbath. Τα υλικά που χρησιμοποίησε ήταν αγγλικό λουκάνικο, καπνιστή μοτσαρέλα, μπεσαμέλ από μελάνι καλαμαριού, μοβ φύλλα βασιλικού, γλυκό μέλι λεβάντας και αυθεντική Mapledurham Watermill κρούστα.

Τα άλμπουμ που τον ενέπνευσαν για την δημιουργία της  ήταν το ομώνυμο ντεμπούτο των Black Sabbath και το Master of Reality – Τα ορίτζιναλ παχιά κλασικά ριφ που βαράνε από τα βάθη της δεκαετίας του 70.

Η πίτσα Black Sabbath Facebook Twitter

Και να τι δήλωσε ο σεφ για την πίτσα του σαν να βρίσκεται σε παραλήρημα και να έχει πάρει ναρκωτικά:

"Τι είναι αυτή η πίτσα που στέκεται μπροστά μου; Μια μαύρη φέτα που δείχνει εμένα.  Όπως η σύλληψη του heavy metal, η πίτσα Black Sabbath μαγειρεύεται από το μηδέν.  Το αλεύρι είναι από το έδαφος του stoner και υψώνεται από τις αρχές του ’70. Η 12ιντση κρούστα πιέζεται με τον τρόπο που λέει μια αυθεντική συνταγή, γραμμένη από μια «Evil Woman», την γυναίκα του μυλωνά του Mapledurham Watermill στην Αγγλία. Γυρνάει σαν δίσκος, με τα θρυλικά φωνητικά του Ozzy Osbourne που κατρακυλούν από ένα ξυλόφουρνο τροχό σε γευστικά ξεφυλλίσματα. Θα θέλατε μια "N.I.B." ble; Διαλέγοντας με τα δάκτυλα κάθε κομμάτι, τα κιθαριστικά σόλο του Tony Iommi ακούγονται μέσα από το "Wicked World" και οδεύουν προς τις βαριές δόσεις λουκάνικου στο "Children of the Grave". Καλυμμένη με μια κρεμώ δη μαύρη σάλτσα, οι μπασογραμμές του GeezerButlerβρίσκουν το “Solitude” κάτω από μια κουβέρτα από καπνιστό τυρί όσο τα τύμπανα του Bill Ward κολλάνε στο μέλι και στο βότανο που είναι το SweetLeaf.  Μόλις  τελειώσει η πίτσα και τα μπουκάλια μπύρας , θα μείνετε μόνο με το “Into the Void.” Σύντομα ο κόσμος θα σε αγαπήσει γλυκιά πίτσα".

 


 

 

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια