ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.5.2015 | 01:26

Εσεις που...

μπαστακώνεστε στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό στη μεριά που είναι για αυτούς που θέλουν να προχωρήσουν... μαντέψτε! είναι άδεια όλα τα σκαλιά μπροστά σας γιατί ο κόσμος από της αριστερή μερια μετακινείται..αυτοι που έχουν χρόνο για χάσιμο στις κυλιόμενες του μετρό στέκονται στη δεξιά πλευρα.. για αυτό βρε είναι μια ουρά κόσμου από δίπλα σας.. και αντε, αν είστε ο/η μπροστινός/η μου, μαζεύω όση ευγένεια μου έχει απομείνει και περίσσια κατανόηση και σας ζητά,ω να προχωρήστε.. εσας όμως που σας βλέπω πολλά σκαλιά πάνω απο μένα να καθηλώνεται τον κοσμάκι, Πόσες φορες έγινε η μεγαλύτερη επιθυμία μου να σας δώσω μια στην κεφάλα με κανένα χέρι τύπου αστυνόμος σαΐνης, καθώς κοιτάτε αδιάφοροι το κενό μπροστα σας... δε μέτρησα... από αυριο όμως, υποσχομαι να κάνω τις επιθυμίες πραγματικότητα.. έχασα πολύ χρόνο και τρόλεϊ στις κυλιόμενες καθηλωμένος πίσω από μια τέτοια αδιάφορη κεφαλα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κάνε κανένα αστείο και για πότε θα γίνει η φάση "this is Sparta!" και θα κατρακυλήσεις μέχρι την αρχή των κυλιόμενων ούτε εσύ δε θα το καταλάβεις! :)Οι κυλιόμενες είναι για να μη περπατάς, να ανέβεις απ'τις κανονικές αν τόσο πολύ βιάζεσαι μη χάσεις την πτήση σου.
("Κάνε κανένα αστείο" αναφέρομαι στη "σφαλιάρα α λα Αστυνόμος Σαϊνης".)Ο καθένας έχει δικαίωμα να χαζεύει όπου θέλει με την "αδιάφορη κεφάλα" του. Είσαι τόσο αντικοινωνικός που δε μπορείς να πεις ένα "συγγνώμη, να περάσω"; Τόσο απλό θα ήταν να λύσεις το πρόβλημά σου.
Scroll to top icon