Τα γουρούνια το έσκασαν στο Οχάιο των ΗΠΑ

Τα γουρούνια το έσκασαν στο Οχάιο των ΗΠΑ Facebook Twitter
3

Πάνω από 2000 μικρά γουρούνια το έσκασαν από το φορτηγό που τα μετέφερε, όταν αυτό έπεσε πάνω σε προστατευτική ράμπα και αναποδογύρισε στην πόλη του Οχάιο.


Στο βίντεο οι αστυνομικές αρχές φαίνονται να προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα μικρά ζώα έπειτα από ατύχημα που συνέβη σε αυτοκινητόδρομο της Xenia κοντά στην περιοχή Dayton του Οχάιο. Τα ζώα επρόκειτο να μεταφερθούν από τη Νότια Καρολίνα στην πολιτεία της Ιντιάνα.

Τα γουρούνια το έσκασαν στο Οχάιο των ΗΠΑ Facebook Twitter

O οδηγός της νταλίκας φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου. Ο συνοδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά και διεκομίσθη στο νοσοκομείο.


Στο όχημα επέβαιναν περίπου 2,200 γουρουνάκια, αλλά τουλάχιστον 500 από αυτά φαίνεται πως έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να περιορίσουν εκατοντάδες από αυτά

Ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος της Xenia, Dean Fox δήλωσε πως «πολλά από τα ζώα βγήκαν ξέφυγαν από τον τόπο του ατυχήματος και βρίσκονται στο δάσος. Δεν νομίζω να καταφέρουμε να τα συγκεντρώσουμε όλα, αλλά ελπίζω να βρούμε όσα περισσότερα μπορούμε».


Τα μικρά γουρούνια που το έσκασαν και βρέθηκαν από τις αρχές λαμβάνουν φροντίδα από το Greene County Fairgrounds.

Δείτε το βίντεο της διάσωσής τους από τις αρχές.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Σεβασμος στην ζωη,μηδεν....Τα βλεπουν σαν το ζαμπον τους κ οχι σαν εμβια οντα...."Τα μικρά γουρούνια που το έσκασαν και βρέθηκαν από τις αρχές λαμβάνουν φροντίδα από το Greene County Fairgrounds"...Δλδ απο ενα πανηγυρι ζωων!??!?!?!?!?!?!?