Συμφωνία εντός 48 ωρών περιμένει η Ν.Δ.

Συμφωνία εντός 48 ωρών περιμένει η Ν.Δ. Facebook Twitter
SOOC
1

Συμφωνία εντός των επομένων 48 ωρών περιμένει η Ν.Δ. όπως δήλωσε νωρίτερα ο Βαγγέλης Μειμαράκης έξω από τα γραφεία του κόμματος. Κάλεσε επίσης τον Αλέξη Τσίπρα να επαναφέρει την ομαλότητα στην ελληνική κοινωνία.

 «Τη Δευτέρα το πρωί χρειαζόμαστε κι εκείνους που ψήφισαν Ναι κι εκείνους που ψήφισαν Όχι. Μόνο έτσι ο πρωθυπουργός θα καταφέρει να κλείσει μέσα σε 48 ώρες την συμφωνία, όπως υποσχέθηκε. Περιμένω την συμφωνία, Διαφορετικά η χώρα βαδίζει σε τραγωδία με ευθύνη της κυβέρνησης», είπε ο κ. Μειμαράκης. 

Επισήμανε επίσης  ότι το αποτέλεσμα του σημερινού δημοψηφίσματος δεν έχει κριθεί. "Όλα είναι ανοιχτά ακόμη και δεν πρέπει να παρακάμπτουμε το ότι υπήρξε μεγάλη αποχή από τη σημερινή διαδικασία" είπε ο κ. Μειμαράκης.

Τόνισε επίσης ότι το μέτωπο του «όχι» δεν ήταν ομοιογενές, αντίθετα με το μέτωπο του «ναι», και ότι το ερώτημα ήταν ασαφές.

Αυτή θα πρέπει να είναι γενικώς η γραμμή της Ν.Δ. μετά το αποτέλεσμα αφού παρόμοια πράγματα είπε νωρίτερα σε κανάλι και ο κ. Μητσοτάκης , κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Επίσης είπε πως αν την Τετάρτη δεν υπάρχει συμφωνία, ο κόσμος του Ναί πρέπει να ενεργοποιηθεί και να διαμαρτυρηθεί.Η ομοψυχία και ο μη διχασμός των Ελλήνων που ευαγγελίζονταν οι εκπρόσωποι του Ναί είχε σύντομη ημερομηνία λήξης...