ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2015 | 01:11

Ύψος πάνω από 1.90

Υπάρχει κανένας άντρας με ύψος μεγαλύτερο του 1.90 εδώ μέσα;Ρωτάω διότι και εγώ είμαι 1.90 και ομοφυλόφιλος,αλλά εάν ποτέ έβρισκα σύντροφο θα ήθελα να με περνάει στο ύψος..Και αρκετά αν γίνεται.Γιατί θέλω να νιώθω μικρούλης και ανυπεράσπιστος μπροστά του (μη κράξετε,σας παρακαλώ).Εάν υπάρχει κανείς,ας πατήσει ταυτίζομαι και ας σχολιάσει..Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ βρε παιδιά!Και να προσθέσω πως δεν είμαι κανένα μπάζο,ούτε και όμορφος βέβαια.Είμαι σχετικά νοστιμούλης και χαριτωμένος..Ελπίζω να έγινα σαφής!Ευχαριστώ πολύ!
3
 
 
 
 
σχόλια
Μικρούλης και ανυπεράσπιστος μπορείς να νιώσεις ακόμα και με πιο κοντό άντρα, δεν είναι το ύψος που θα σε κάνει να το νιώσεις αλλά ο δυναμισμός του και ο χαρακτήρας του! Εύχομαι να βρεις πάντως αυτό που ψάχνεις! Καλή τύχη!
Δε θα κραξουν. Κι αν κραξουν, ασ' τους να κραζουν - αλλωστε οι καρακαξες μονο αυτο μπορουν να κανουν.Λοιπον, λεσβια στα 22 και μεχρι τωρα οι κοπελες μου χωρουσαν στην αγκαλια μου. Κοιτα να δεις τωρα ομως που μου βγηκε μια πιο μετριοπαθης ψυχολογια και για να με χωραει η αγκαλια της, πρεπει να βρω κοπελα 1,82+. Καλη μας τυχη, φιλε!
Scroll to top icon