ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2015 | 23:41

Θα είχε νόημα άραγε..

..Αν επιχειρούσα επανασύνδεση με τον πρώην μου, που ήμασταν τόσα χρόνια μαζί; Μπορεί η κούραση να ανατραπεί, μετά από αποχή 1+ χρόνου? Κρατάει επαφή με sms μία στο τόσο. Με ρωτάει αν βρήκα κάποιον κ τι κάνω. Δν του λέω. Γνωρίζω συνέχεια κόσμο, αλλά είμαι ανασφαλής ως προς το νέο. Ήταν κ ο πιο κοντινός μου άνθρωπος, με ήξερε, υπήρχε επικοινωνία, υπήρχε χιούμορ. Κάπου κουράστηκε (κουραστήκαμε) κ σκότωνε τις στιγμές μας με ειρωνεία, από αντίδραση κ βαρεμάρα, ίσως. Κ είμαστε κ στην ίδια πόλη. Καμιά συμβουλή; Είμαι κ 30+ πλέον. Ευχαριστώ.-
5
 
 
 
 
σχόλια
Μην το σκεφτεσαι καν φιλη. Past is past δεν θα βρισκει και αυτος γκομενακι και θα θελει να επιστρεψει. Μην φοβασαι να αφεθεις και να γνωρισεις κατι νεο..χαρη θα κανεις στον εαυτο σου και στους αλλους. Και ακομα και αν τελικα τα ξαναβρειτε και μετα απο το περασμα μερικων ημερων θα αρχισουν παλι τα ιδια στην σχεση σας...θα θυμηθεις γιατι χωρισατε,ολοι την εχουμε πατησει!Και δεν εισαι μεγαλη μην συμβιβαστεις με κατι για κανεναν λογο,απλα κανε αυτο που γουσταρεις χωρις φοβο και αναστολες!
Δεν είσαι μεγάλη επειδή πέρασες τα 30.Προτείνω να το ξανασκεφτείς γιατί δεν πρέπει να γυρίσεις σε εκείνον επειδή φοβάσαι μην μείνεις μόνη ή επειδή είναι το σιγουράκι.Έχεις περιθώριο να γνωρίσεις κόσμο και να ερωτευτείς κάποιον άλλον,εκτός κι αν τον αγαπάς τόσο πολύ και υπάρχει και ανταπόκριση από μεριά του,πέρα από το sms.Σκέψου το καλά!:)
Θα είχε νόημα αν προτεραιότητα σας είναι ή ασφάλεια / οικειότητα / φοβάμαι_μη_μεινω_μονος. Δε πιστεύω πως έχεις να περιμένεις κάτι διαφορετικό από αυτό που άφησες.
Scroll to top icon