ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2015 | 01:45

Ας μας πει το κοινο της lifo

Ημουν μ ενα παιδι ενα ευλογο διαστημα.Περασαμε διαφορα. Γενικα ηταν παντα προς ολους και σε μενα το "καλο παιδι".Σωστος απεναντι μου,οπως εδειχνε,δοτικος και αλλα πολλα..Χωρισαμε. Ενα μεγαλο μεριδιο ευθυνης δικο μου.Φθορα ας το ονομασουμε.Το διαστημα που ηματαν μαζι του την επεφτε μια απο την "ευρυτερη" παρεα.Ελεγε οτι δεν τρεχει κατι,φιλη ειναι.Χωριζοντας μαθαινω οτι σε λιγοτερο απο 2 βδομαδες την πηδηξε.Μετα απο καποιο διαστημα σε μια κωμικοτραγικη προσπαθεια ξαναβρεθηκαμε.Το παραδεχτηκε,αλλα λεγοντας πως δε σημαινει κατι,πως το μετανιωσε τη στιγμη που το κανε,δεν αξιζε και αλλα τετοια..Γενικα μιλουσε και μιλαει για κεινη με τα χειροτερα λογια.Απο κοινο γνωστο μας μαθαινω οτι ετσι ειναι,οντως εκφραζεται ασχημα για κεινη και ακομα και κατι γυμνες φωτογραφιες που ειχε στειλει αυτη τις εδειχνε σε ολη την παρεα.Η απολυτη ξεφτιλα.So i was told βεβαια δεν παιρνω κ ορκο!Και τωρα απο το ιδιο ατομο αλλα και ενα ακομα,που εμπιστευεται εκεινη μαθαινω οτι και για μενα μιλαει υποτιμητικα,με υποβιβαζει,με ειρωνευεται.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!Τελικα τι συμπερασμα πρεπει να βγαλω γι αυτο τον ανθρωπο;Εδειχνε ενας παντελως αλλος ανθρωπος και τωρα εχω μεινει εκπληκτη!Ειμαι παραλογη;κακια;διαταραγμενη;Εσεις αμεροληπτο και αντικειμενικο κοινο της lifo πως θα τον χαρακτηριζατε;
6
 
 
 
 
σχόλια
Πώς θα τον χαρακτήριζα; Ξεκινάει από μ τελειώνει σε α και δεν είναι η Μαλακάσα. Απομακρύνσου όσο το δυνατόν γρηγορότερα χωρίς πειστήρια και ίχνη και μην ασχοληθείς ξανά. Ζήσατε όσα ζήσατε, καιρός όμως να πας παρακάτω.
Γνώμη μου ,να μην ξανασχοληθεις ποτέ μαζι του..και να μην σε ενδιαφέρει καν το γιατι...αυτός εχει θέματα με τον εαυτό του...τέτοιοι τύποι συνήθως έχουν πολλά κόμπλεξ για αυτό και υποτιμάνε έτσι οποία κοπέλα ηταν μαζι τους..και η χειρότερη να ηταν το να την βρίζει και να δείχνει τις γυμνές τις φωτογραφίες δεν τον τιμά...θέλεις να είσαι με ένα τέτοιο άτομο?
το οτι σεξουλιαστηκε μεσα σε 2 βδομαδες αλλη κοπελα δεν τον καθοριζει ως ατομο.ισως ηταν μια στιγμη αδυναμιας,πιθανοτατα να ενιωθε μπερδεμενος,ισως παλι να μην μπηκε καν στην διαδικασια να σκεφτει τι θα γινοταν την επομενη μερα.ενα "καλο παιδι " παντως δεν δειχνει σε φιλους του γυμνες φωτογραφιες μιας κοπελας με την οποια περασε εστω και μια βραδια,γιατι απλως σεβεται την ανθρωπινη αξιοπρεπεια.και για να προλαβω τον αντιλογο τυπου "εφοσον του τις εστειλε καλα να παθει".τις εστειλε σε αυτον και ΜΟΝΟ σε αυτον.αυτη η συμπεριφορα απο μονη τησ αρκει για να σε ξενερωσει.τωρα το το οτι μιλαει ασχημα στους γυρω για μια κοπελα με την οποια εζησε καποια πραγματα,δειχνει πως δεν εχει το μυαλο ουτε καν για να τιμησει τις ιδιες του τις επιλογες.σκαρτος η στην καλυτερη περιπτωση ανωριμος ανθρωπος.οπως και να εχει εγω θα προχωρουσα παρακατω και θα εμενα μακρια απο τετοιο ατομο.και δυστυχως καπως ετσι παιρνουμε ενα σημαντικο μαθημα ζωης,οτι ποτε μα ποτε δεν ξερουμε καποιον απολυτα.οι συνθηκες μας επιφυλασσουν μεγαλες εκπληξεις.απλως παντα ελπιζουμε να ειναι ευχαριστες.
Εγώ θα έλεγα ότι τον καθορίζει και τον παρακαθορίζει ο άτομο το ότι "σεξουλιάστηκε" τόσο γρήγορα με άλλη. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις με τι τύπο είχες να κάνεις. Τα υπόλοιπα τραγελαφικά με τις φωτογραφίες της κοπέλας κλπ. απλώς επιβεβαιώνουν ξανά το πόσο μ*λάκας είναι. Νομίζω ότι χάνεις το χρόνο σου εξ., δεν αξίζει να ξανασχοληθείς.
Κατ'αρχας μην πιστευεις τι σου λεει εκεινη. Κατα δευτερον απ τη στιγμη που χωρισατε, γιατι ψαχνεις επιθετα να τον κοσμισεις; Ανηκει στο παρελθον. Καταλαβαίνω ότι ζητάς σύμμαχο για την απομυθοποιήση του, για να σου γίνει πιο εύκολος ο χωρισμός, αλλά και μόνο του το γεγονός ότι πήγε με μία κοπέλα την οποία μετά κακολόγησε, θα πρεπε να ειναι αρκετό. Τώρα τι θες να τον κακολογήσεις κι εσύ; Μην ασχολείσαι άλλο.
Scroll to top icon