ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2015 | 03:44

Δν ξέρω τι να κάνω!

Είμαι σε μια σχέση εδώ κ πολύ καιρό(ένα χρόνο) και το αγόρι μου είναι υπερβολικό με τα πάντα..ξέρω ότι τον ενοχλούν κάποια πράγματα που έκανα παλιά και τα έχω κόψει όλα,όπως να μιλάω σε αγόρια, (ένα γεια το πολύ πλέον) και να βγαίνω κάπου όπου θα είναι στην παρέα αγορια. Λοιπόν πριν κάνω σχεση είχα ένα κολλητό φίλο (δύο μισή χρόνια φιλίας πριν τη σχέση) και όταν τα έφτιαξα με το αγόρι μου, ο κολλητός μου δν πολύ το εγκρινε, βέβαια αυτό δν με ενόχλησε αλλά στην συνέχεια έκανε κάποια παράπονα ότι τον γράφω για το αγόρι μου (που είχε απόλυτο δίκιο γτ το αγόρι μου ζήλευε κ δν ήθελε πολλά πολλά με τον κολλητό μου) και το αποτέλεσμα ήταν να σταματήσω την επικοινωνία με τον κολλητό μου και να ξεκοψω εντελώς! Τέλος πάντων πέρασε ένας χρόνος και ξανά μίλησα στον κολλητό μου...εννοείται ότι τα άκουσα για όλο το γράψιμο κ λογικό! Και την επόμενη μέρα θα έβγαινα με το αγόρι μου κ είχα την πρόθεσή να του το πω κατευθείαν! Δν βγήκαμε και γενικά ψιλό τσακωθηκαμε για κάποιους άλλους λόγους(ζήλια του κυρίως χωρίς να έχω κάνει κάτι )και πέρασε μια βδομάδα χωρίς να βγούμε και να είμαστε ακόμα λίγο τσατισμενοι για τα καυγαδακια...τελικά στο τηλέφωνο του το είπα ότι ξανά μίλησα στο με τον κολλητό μου και πραγματικά δν περίμενα να αντιδράσει έτσι! Μου είπε ότι είμαι σαν όλες τις άλλες,ότι έχασε την εμπιστοσύνη του σε εμένα , ότι μια βδομάδα τώρα τον κοροΐδευα και γενικά έγινε έξαλλος και πάρα πολύ νευριασμεμος...μου είπε οτι του είχα πει ψέματα τόσο καιρο κ ότι θα έχω πει κ αλλα πολλά!!! Πραγματικά δεν ξέρω τι να κανω...σε αυτή την σχέση τόσο καιρό πιο πολύ τσακωνομαστε πάρα είμαστε κομπλέ! Κ πάντα εγώ φταίω...εντάξει έχω κάνει μικρό μαλακιες αλλά έκανε λες και τον απάτησα! Μου είπε η αυτός η ο κολλητός μου...δν ξέρω τι να κάνω γιατί τον λατρεύω και πραγματικά είναι το κόλλημα μου,αυτό που λένε "μαζί δν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε"
2
 
 
 
 
σχόλια
Κάποτε είχαν αυτή την στάση απεναντί μου και την υιοθέτησα και εγώ στην πορεία στην επόμενη σχέση..μέχρι να φάω την κατραπακιά και να συνέλθω. Δεν είχα το δικαίωμα και καμία δικαιολογία για αυτή την συμπεριφορά. Έχουν περάσει 5 χρόνια σχεδόν από την κατραπακιά και αυτό που είδα όταν πήρα την απόσταση, είναι οτι δεν μπορώ να έχω τίποτα κτήμα μου γιατί δεν μιλάμε για βρακί, μιλάμε για άνθρωπο.βασικά με σιχαθηκα(δεν φταίει φυσικά μόνο ο άλλος, βασική υπευθυνη ειμαι εγω, που το επέτρεψα αρχικά να γίνει)Φύγε μακριά λοιπόν από αυτόν τον άνθρωπο, γιατί τα αποτελέσματα είναι να μείνεις χωρίς φίλους, να είσαι εξαρτημένη από την παρουσία του και το χειρότερο να γίνεις σας αυτόν.. Αφού είσαι έξυπνη και το βλέπεις που πάει φύγε και βρες έναν άνθρωπο που να μην βγάζει όλα τα κόμπλεξ του πάνω σου.
Θα σου μιλησω ως μαμα. Φυγε μακρια απο αυτον τον ανθρωπο. Καταλαβαινω πως εισαι πολυ νεα. Ο ενας χρονος που ειστε μαζι δεν ειναι μεγαλο διαστημα (θα το καταλαβεις οταν κανεις ουσιαστικη σχεση και εισαι ευτυχισμενη). Ο ανθρωπος αυτος σου κανει κακο. Δεν σε αποδεχεται, προσπαθει να σε αλλαξει, σε καταπιεζει. Δεν υπαρχει λατρεια κοριτσι μου. Υπαρχει ψυχολογικη κακοποιηση. Πηγαινε καπου που θα περνας καλα. Που θα σε αποδεχεται. Δεν φανταζεσαι ποση λυτρωση θα νιωσεις με αυτο!Φυγε, φυγε, φυγε! Θα σε στιψει α;πο συναισθηματα.Εχω στο πολυ κοντινο μου περιβαλλον ιδιο ανθρωπο. Η γυναικα του υποφερει. Ειναι χρονια μαζι και πλεον η γυναικα του δεν βγαινει καθολου απο το σπιτι και δεν εχει καθολου φιλους. Αστα. Φυγε να σωθεις.
Scroll to top icon