ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.7.2015 | 17:32

Μου τη σπάει

Που ξημεροβραδιάζομαι online μήπως θυμηθείς πως υπάρχω και εγώ και μπεις και στείλεις, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μιλήσουμε. Που από τις 12 ώρες που είμαι ξύπνια τις 10 σε σκέφτομαι, ενώ εσύ μάλλον δεν δίνεις μία για την ύπαρξη μου. Που παρόλο που μιλάμε μια φορά τον μήνα (στην καλύτερη) εγώ πάντα είμαι εδώ και σε περιμένω, και από αυτή τη μια φορά παίρνω δύναμη και υπομονή για να σε περιμένω και τον επόμενο μήνα. Αλλά δεν ρώτησα ποτέ που είσαι ή τι κάνεις όλο το υπόλοιπο διάστημα που δεν μιλάμε. Δεν θέλω βλέπεις να γίνομαι πιεστική. Θα κάτσω εδώ λοιπόν να κοιμάμαι και να ξυπνάω με την ιδέα σου και την ελπίδα πως κάποια μέρα θα πεις "α ναι! υπάρχει και εκείνη".
6
 
 
 
 
σχόλια
Ναι αλλά απ ότι βλέπεις αυτό δε βγάζει πουθενά ,εσύ κάτι ένοιωσες αυτός όμως όχι .Δηλώνει πολύ παθητικότητα αυτό που περιγράφεις και σε τελματώνει .Πάρε τα πάνω σου κορίτσι και αγάπα τον εαυτό σου περισσότερο ,μην χάνεις την αξιοπρέπεια σου για κανέναν .Αυτός που θα αξίζει την αγάπη σου θα είναι και αυτός που θα μπορεί να σου προσφέρει και τη δική του .
Scroll to top icon