ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2015 | 17:14

"Φιλος"

Έχω ένα φίλο ο οποίος μου εξομολογηθηκε ότι του αρέσω. ..εμένα δεν μου αρέσει. ..τον βλέπω μόνο σαν φίλο. ...μου ειπε να το σκεφτώ για να ήμαστε μαζί. Πως να το διαχειριστω? ??
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν αντέχεις να είσαι μονη σου, θες να έχεις καποιον, σου τυχαινει η εξομολογηση του φίλου και αναρωτιέσαι..."βρε λες?"μαλλον..μιλάει η ανασφαλεια σου. δεν το γουστάρεις. μην βασανιζεσαι και μην βασανισεις.σκεψου χωρις ανασφαλειες και μιλα του ευγενικα και ξεκαθαρα.
Προς την εξομολογούμενη. Δίνω ένα περιστατικό που συνέβη στα πλαίσια μιας παρέας που ανήκα πριν κανένα χρόνο περίπου. Ένας συμφοιτητής με τον οποίο έκανα αρκετή παρέα τότε, του άρεσε μια κοπέλα. Εγώ βέβαια τον είχα προειδοποιήσει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει η κατάσταση αλλά αν θέλει ας το επιχειρήσει. "Καλή ώρα" η κατάληξη ήταν αμεσότατη και όμοια με αυτή της εξομολόγησης. Για να μη τα πολυλογώ στην αρχή ερχόταν στη παρέα σε εξόδους που ήταν τσεκαρισμένο ότι αυτή θα απουσίαζε, στη συνέχεια (1-3ος μήνας μετά το συμβάν), έρχονταν και οι δύο και αντάλλαζαν το πολύ μια τυπική κουβέντα κατά τη συνάντηση και μια στην αποχώρηση (αυτό έπαιζε κιόλας). Ούτως η άλλως δεν ανήκε στο δικό της «πηγαδάκι» εντός της 10μελους παρέας και ποτέ και μετά από τον τρίτο μήνα η κοπέλα για άγνωστο λόγο έκοψε επι της ουσίας να έρχεται στη παρέα σε τακτά διαστήματα. Όπως είδες ούτε ειδική διαχείριση υπήρξε και ούτε καμιά μύτη άνοιξε. Σαν να μην υπήρχαν κυριολεκτικά ο ένας στον ίδιο χώρο με τον άλλο. Τώρα το παιδί μπαίνει σε μεταπτυχιακό από Σεπτέμβρη και αυτή αν δεν κάνω λάθος μάλλον ετοιμάζεται για Αμερική σε κάτι συγγενείς για δουλειά και μεταπτυχιακό.
Τι ακριβώς να διαχειριστείς , από την στιγμή που δεν σου αρέσει και αυτός δεν σε βλέπει φιλικά,ξεκαθαρίζεις την θέση σου και τελειώνετε εκεί,γιατί μετά από μια τέτοια φάση η φιλία τελειώνει.Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς κολλάς,14 χρονών είσαι ?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon