ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2015 | 04:34

Με πείραξε γαμώτο

Στο γάμο απο τα πρώτα μου ξαδέρφια οι γονείς μου έδωσαν απο 500€ στον καθενα σαν δωρο γαμου ως ο μοναδικός θείος τους.Τώρα που παντρεύτηκα, δεν μου έδωσαν τίποτα, μόνο έφεραν απο τα σεντούκια που θα είχαν μάλλον ξεχασμένα ένα σετ παλιές πετσέτες κουζίνας. Ούτε 10€ δεν κόστιζε αλλά πάει στο καλό να τις αγόραζαν τουλάχιστον, να τις διάλεγαν αποκλειστικά για μένα, να το εκτιμούσα, μύριζαν ναφθαλίνη και η ναυλον σακούλα ήταν κιτρινισμένη απο τα χρόνια.. Λυπάμαι πραγματικά, και δεν είναι ότι δεν έχουν, για όποιον κάνει τον δικηγόρο του διαβόλου, εαν δεν είχαν δεν θα το σχολίαζα. Αλλά έχουν, και κτήματα δικά τους και δουλειές και ακίνητα και μια χαρά τα βγάζουν πέρα συνταξιούχοι και τα παιδιά μια χαρά βολεμένα στο δημόσιο και στην αεροπορία και μου φέρνεις το χειρότερο δώρο ακόμη και απο τη γειτόνισσα που δε τη χαιρετούσα κιόλας γιατί δεν είχαμε επαφές.Με πείραξε ρε γαμώτο.ΚΑι οχι για το δώρο ή τα λεφτά, αλλά για τη κίνηση.Με πείραξε.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εχω ακουσει πολλες τετοιες περιπτωσεις! Ειναι στον ανθρωπο, μερικοι δεν ξερουν τι σημαινει να "εκτιμας" και δεν αναγνωριζουν τα οσα εχει κανει ο αλλος. Και μενα θα με ενοχλουσε παρα πολυ κατι τετοιο.Βεβαια τα 500ευρω τα θεωρω αρκετα που δωσατε αλλα και αυτο παλι ειναι αποφαση του καθενος! Οταν βρεις την καταλληλη στιγμη, φροντισε να καταλαβουν την μαλακια που εκαναν, βασικα ειμαι σιγουρη πως την ξερουν απλα φροντισε να τους κανεις να νιωσουν ασχημα, αβολα!εγω αυτο θα εκανα ;)
Και πως θα καταλάβουν τη μαλακία που έκαναν; Αν και τη ξέρουν.Εγω πλέον ξενέρωσα όπως και οι δικοί μου, ήταν ξεφτύλα αυτό το πράγμα. Για δώσε ιδέα, έναν τρόπο πχ για να νιώσουν άβολα, πως το εννοείς;Δε θα ήθελα να πέσω και στο επίπεδό τους. ΤΟυλάχιστον εγώ τους αντικρύζω στα μάτια και έχω καθαρή συνείδηση όπως και οι γονείς μου.
Scroll to top icon