ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2015 | 23:46

ο κλοιός στενεύει...

Θα πάω δευτέρα λυκείου, από μικρή δεν με απασχολούσαν τα "γκομενικά" αλλά στη δευτέρα γυμνασίου άρχισε να μου αρέσει ένας φίλος μου...να μην τα πολυλογώ έφαγα χοντρό κόλλημα...είμαι ερωτευμένη μαζί του μέχρι σήμερα...το πρόβλημα είναι ότι με βλέπει σαν φίλη του, αλλά δεν έχω κάνει και ποτέ σχέση με κάποιον άλλο (όχι εξαιτίας αυτού, δεν υπήρχε ενδιαφέρον), δεν πιστεύω ότι θεωρούμε άσχημη απλά έχω λίγα παραπάνω κιλά όπως και πολλά κορίτσια τις ηλικίας μου. Είμαι πίσω από όλες της παρέας μου, δεν έχω καν φιλήσει...!!! Φοβάμαι ότι το προκαλώ κι εγώ κατα κάποιο τρόπο είμαι κολλημένη σε εκείνον και δεν κοιτάει πέρα από κει κανέναν άλλο...με περιορίζει και το λύκειο, δυσκολεύομαι αρκετά όσο πλησιάζει ο καιρός για πανελλήνιες και φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω. Τι να κάνω? Να προσπαθήσω να τον ξεχάσω και από κει και πέρα ότι γίνει? Να το αφήσω στη μοίρα του? Τι? Καμία ιδέα να προχωρήσω στη ζωή μου?
1
 
 
 
 
σχόλια
16 χρονών είσαι ακόμη και ρωτάς αν πρέπει να προχώρησεις στην ζωή σου;; Κοιτά εκει να περάσεις καλα με τις φίλες γιατι σε κανα 1.5 μήνα ανοίγουν τα λύκεια!!
Scroll to top icon