ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2015 | 18:04

Τι λέτε να συμβαίνει;;;

Ας υποθέσουμε οτι είστε σχεδόν 60 χρονών πατέρας μιας 30χρονης κόρης, την οποία δεν αφήσατε να σπουδάσει με την δικαιολογία οτι υπήρχαν οικονομικά προβλήματα, την οποία κατηγορείτε οτι ευθύνεται πάντα όταν κάποια σχέση ή ακόμα και γνωριμία δεν προχώρησε όσο θα θέλατε δλδ. σε γάμο και ας είναι ο χειρότερος τύπος που κυκλοφορεί, να της λέτε οτι ο άνδρας αν δεν είναι άσχημος δεν θα μείνει δίπλα της αλλά θα την παρατήσει, να μην ενδιαφέρεστε για το επαγγελματικό της μέλλον και με τις γνωριμίες που έχετε μήπως μπορέσει να βρει μια εργασία, και φυσικά να μην έχετε κανένα πρόβλημα να την ξεφορτωθήτε=παντρέψετε με προξενιό... Επίσης να μην της δίνεται το αμάξι όταν το χρειάζεται κάποιες φορές ώστε να πάει έστω μια βόλτα ή για να κάνει τις δουλειές της όταν δεν την βολεύει η συγκοινωνία και ας οδηγάει 5-6 χρόνια με την δικαιολογία οτι την αγαπάτε τόσο πολύ και φοβάστε μην τρακάρει αν οδηγήσει μόνη της ενώ αν είστε δίπλα θα τραβάτε το χειρόφρενο(αληθινό περιστατικό!), την στιγμή που όλα τα ανίψια σας οδηγούν μόνα τους απο τα 15 τους, και φυσικά είναι αγόρια!!Όταν λέω εγω οτι είναι μισογύνης, έχω άδικο;;;Είναι μισογύνης---ταυτίζομαι.Δεν είναι μισογύνης απλά είναι αδιάφορος με την κόρη του και τις επιθυμίες της επειδή γεννήθηκε κορίτσι και οχι αγόρι---δεν ταυτίζομαι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ισως να εχει αναχρονιστικες για να μην πω οπισθοδρομικες αντιληψεις σε καποια θεματα, αν κρινω απο αυτα που λες. Χωρις να εχω καμια διαθεση να τον δικαιολογησω, γιατι θεωρω απαραδεκτη τη σταση του απεναντι σου, θα σου ελεγα να προσπαθησεις να τον καταλαβεις ή να του εξηγησεις τι σε ενοχλει. Καμια φορα οι ανθρωποι και ειδικα οι γονεις δεν ξερουν πως να φερθουν απεναντι στα παιδια τους και δυστυχως αναπαραγουν ή μιμουνται πολλες φορες τις συμπεριφορες των γονιων τους γιατι απλα ετσι εχουν μαθει ή νομιζουν πως αυτο ειναι το σωστο κτλ χωρις να βλεπουν οτι οι εποχες και τα δεδομενα εχουν αλλαξει...Οπως και να εχει θα σου ελεγα να μην αφησεις κανεναν οποιος και να ειναι αυτος ακομη και αν ειναι ο ιδιος σου ο πατερας να σε περιορισει ή να σε εμποδισει να κανεις αυτα που θελεις και ονειρευεσαι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon