ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2015 | 21:38

Θέλω να εξαφανιστει.

Δε θελω να ξερω οτι υπαρχει.Ας μου δωσει καποιος μια συμβουλη για το πως να τον ξεπερασω..Πριν δυο χρονια ειχαμε σχεση,μετα με χωρισε,ξανα,με χωρισε και παει ετσι..Μου ελεγε οτι εχει τα δικα του και πολλες φορες δε μου το ελεγε ΚΑΝ.επρεπε εγω να το μαντεψω ας πουμε οτι δε θελει..και μετα τσουπ..ξανα εδω! Δε θελω να τον ξερω,θελω να εξαφανιστει αλλα δεν εχω την δυναμη να τον αποβαλλω..αυτη τη χρονικη περιοδο δε μιλαμε καν και τον εχω μονο στο ιντερνετ.. Απλα πραγματικα το ιδανικο για μενα θα ηταν καποια στιγμη να το μετανιώσει. συνεχεια το σκεφτομαι..να μετανιωσει ολα οσα εχει κανει,που παντα με βαζε τελευταια στη ζωη του και που ημουν σαν παιχνιδι και οποτε γυρνουσε μου ελεγε "δε θελω να σε στεναχωρώ με τα δικα μου γι αυτο εξαφανιζομαι"Απ τη μια σκεφτομαι οτι τελος αυτος ο ανθρωπος αλλα απ την αλλη θα παρακαλουσα για να βρισκα κατι να τον κανω να αναθεωρήσει και να ικανοποιηθώ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Τώρα μας έπεισες...Επειδή κάποτε πέρασα μια παρόμοια κατάσταση,τον έστειλα με συνοπτικές διαδικασίες. Τον διεγραψα από παντού,απεφευγα να πηγαίνω σε μέρη όπου θα μπορούσε να ήταν. Πραγματικά τον αγαπούσα παρά πολύ,όμως προτίμησα να το κόψω.Και πονεσα και εκλαψα αλλά δεν το μετανιωσα.Δεν ήθελα ή σχέση μας να γίνει αρρωστημένη.Γι' αυτό κρατησα τις όμορφες στιγμες κι έδωσα τέλος. Αν αγαπάς λίγο τον εαυτό σου σταματά να του επιτρεπεις αυτό το μπες-βγες από τη ζωή σου!Και κάτι άλλο... Μην περιμένεις ότι θα μετανιώσει για την όλη του συμπεριφορά!
Scroll to top icon