ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.8.2015 | 03:34

Κοιταξτε ποσο ηλιθια ειμαι..

Πριν κατι χρονια ειχα κολλημα με καποιον, ο οποιος περυσι το καλοκαιρι εδειξε ενδιαφερον και κατι εγινε μεταξυ μας. Η ολη ιστορια δεν ειχε συνεχεια γιατι αυτος σπουδαζει μακρια και θα εφευγε.Δεν μπορω να πω οτι τον εχω ξεπερασει εντελως. Μου χουν μεινει ομορφες αναμνησεις μαζι του και πραγματικα λιωνω καθε φορα που τον βλεπω. Αυτος λοιπον ειναι ο Χ.Παρολα αυτα, φετος γνωρισα ενα ενδιαφερον ατομο λογω κοινης παρεας. Με φλερταρε αρκετα, τον φλερταρα και εγω. Πλεον βγαινουμε αρκετες φορες μαζι, εχουμε κανει καποια πραγματα αλλα δεν εχουμε σχεση. Αυτος ειναι ο Σ.Ολα κυλουσαν ωραια μεχρι που εμαθα οτι αυτοι οι δυο ειναι πολυ καλοι φιλοι. Εγω με τι μουτρα θα αντικρισω τον Χ. την επομενη φορα που θα βγω με τον Σ.? Πως θα κρυψω τον ενθουσιασμο μου οταν δω τον Χ.?Γιατι ειμαι τοσο ηλιθια τελος παντων?
1
 
 
 
 
σχόλια
με τον Χ οτι εκανες ειναι παρελθον,αλλα και αν θελεις να ξανακανεις κατι,εφοσον δεν εχεις σχεση με τον Σ δεν του πεφτει λογος με ποιον αλλο μπορει να κανεις σεξ.αν θες να γινει σχεση οτι εχεις με τον Σ,τοτε απλα ξεκοβεις με τον Χ,και αφου ειναι φιλοι, ενημερωνεις ton Σ οτι κατι ειχες κανει με τον Χ,ωστε να το μαθει απο σενα και οχι διαφορετικα.δεν βλεπω τους λογους να σκας ;)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon