ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.8.2015 | 20:55

Είμαι παντελώς ανίκανος

να την πέσω σε γυναίκα. 24 ετών παρθένος κατάντησα και ακόμα είμαι ανήμπορος.
4
 
 
 
 
σχόλια
1)Ντρέπομαι απίστευτα2)Φοβάμαι ότι θα γίνω ρεζίλι3)Φοβάμαι ότι θα με απορρίψει4)Είμαι παντελώς άσχετος με τις γυναίκες και την όποια "λογική" έχουν.5)Θα χασκογελάνε μετά μαζί μου.6)Πιστεύω ότι για αρκετά κορίτσια δεν είμαι αρκετά όμορφος.7)Δεν το έχω γενικά θα γίνω ρόμπα ξεκούμπωτη θα κοκκινίσω θα γίνω πατζάρι. Είναι αδικία αυτό το πράμα να παίρνει όλο το γ@μήσι το αρσενικό και απλά να περιμένουν.8)Δεν δίνουν κανένα σήμα ή είναι απλά αστείο και αυτό που δίνουν.
1)Μα οι γυναίκες δεν έχουν την υποχρέωση να κάνουν αυτές το πρώτο βήμα γιατί να ντραπεί η άλλη;2)Δεν είναι ε και γίνεσε ρεζίλι, εμένα με ενοχλεί3)Σε απορρίπτει δεν είσαι αρκετός για αυτήν έχει άλλα στάνταρ και έχω να χάσω κάτι την αξιοπρέπεια μου.4)Δεν ζώ σε γυάλινη σφαίρα οι γυναίκες είναι τελείως απρόβλεπτες με μεγάλες αλλαγές απο την μια στην άλλη.5)Δεν ξέρω ρώτατες το θεωρούν αστείο.6)Ναι αλλά φοβάμαι ότι είναι η μειοψηφία.7)Σπάνια ας είμαστε ειλικρινής8)Δεν είσαι άντρας και δεν ξέρεις. Είναι ελάχιστες φορές που η γυναίκα σου κάνει καθαρό σήμα να πάς. Στο 95% των περιπτώσεων είναι άγνωστο. Το γνωστό στυλάκι της ελληνίδας έλα μ@λ@κ@ πέσε μου να φάς την χυλόπιτα σου. Είναι απλησίαστες.
Σ'ευχαριστώ για τη λεπτομερή απάντηση. Δεν βλέπω λόγο να ντρέπεσαι. Για τους άντρες είναι πιο αποδεκτό το να την πέσουν, για τις γυναίκες είναι κατακριτέο, σου λένε οτι είσαι λυσσάρα και απελπισμένη. Θέλω να πω σε ένα παιδί που μου αρέσει να βγούμε (τον έχω γνωρίσει 1 φορά & θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα) και το τι έχω ακούσει από τις φίλες μου δεν περιγράφεται. Δεν θα ήταν όμως πιο καλά αν τον προσέγγιζα? οκ ίσως μου έλεγε όχι, αλλά τουλάχιστον θα ήξερα, για να προχωρήσω κ εγώ...οπότε αν εγώ υποκύψω στις πιέσεις & το στίγμα του κοιν. μου κύκλου και εκείνος είναι σαν εσένα...δεν θα γίνει ποτέ τίποτα. Geo με τη στάση σου ρισκάρεις να χάσεις πράγματα. Η απόρριψη είναι προτιμότερη, τουλάχιστον θα ξέρεις. Κ αν σε σχολιάσει, ντροπή της, όχι ντροπή δική σου. Ο κόσμος που δεν μπορεί να χειριστεί με σεβασμό το να τον προσεγγίζουν είναι αξιολύπητος- τουλάχιστον! So...ρίσκαρέ το! Κάποια μπορεί να περιμένει την κίνησή σου!!!
Scroll to top icon