ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2015 | 10:52

όνειρα.

Λοιπόν το θεμα ειναι πολυ απλό. Θελω να σταματήσω να βλέπω τοσο δυνατά και ζωντανά όνειρα με τους δυο πρώην μου που ερωτεύτηκα παράφορα. Τώρα έχουν περάσει χρόνια, ειμαι καλα, έχω διακόψει επαφές(εντάξει, μπορει να πεσει ένα τηλ μια φορά στο τοσο για το "τι κάνεις" κυρίως από τη μεριά τους), δεν μπαίνω καν στο φεισμπουκ κ σε λοιπά δίκτυα ώστε να πεις ότι τους πετυχαίνω μπροστά μου κ τους ξαναθυμάμαι. Ούτε και ξέρω αν έχουν κοπέλες, πώς είναι οι κοπέλες κλπ...ζούμε σε άλλες πολεις κ με τους δυο.πάω να αρχισω κάτι καλό, είμαι ενθουσιασμένη, αλλά συνεχώς τους βλέπω στον ύπνο μου. Όχι σε ερωτικές σκηνές. Καμιά σχέση. Βλέπω σκηνή τσακωμού ή τρυφερές συμβουλές. Τους βλέπω δηλαδή όπως θα ήταν στην καθημερινότητα αν βρισκόμασταν.
1
 
 
 
 
σχόλια
Τολμώ να κάνω μια ερμηνεία, χωρίς να γνωρίζω το ιστορικό:Ουσιαστικά αυτό που βλέπεις έντονα στα όνειρά σου είναι ο πατέρας σου, που κρύβεται στα πρόσωπα των πρώην σου σε ασυνείδητο επίπεδο. Αν η σχέση με τον πατέρα σου δεν ήταν/είναι ισορροπημένη, δηλ. από τη μια τσακωνόσουν/ τσακώνεσαι συχνά και από την άλλη σου πρόσφερε/προσφέρει ασφάλεια μέσω τρυφερών συμβουλών κλπ., πρέπει να κοιτάξεις τόσο τη σχέση σου μαζί του όσο και την εικόνα που έχεις μέσα σου γιαυτόν και να τις επαναπροσδιορίσεις στα νέα δεδομένα της ζωής σου.
Scroll to top icon