ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2015 | 09:52

εχθές

κλείσαμε 5 χρόνια σχέση και "ανακοινώσαμε" στους γονείς μας τα σχέδια μας για κοινό μέλλον είμαι πολυυυυυ χαρούμενη αλλά δε ζω και στο ροζ συννεφάκι μου , άνθρωποι είμαστε πολλά μπορούν να γίνουν , πολλά έχουν γίνει εύχομαι και ελπίζω για το καλύτερο και των δυο μαςτέλος πάντων , παιδιά , όταν ερωτευθείται να προσπαθείτε ... πολύ , για τη σχέση σας !!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Ο έρωτας δεν κρατά πολύ. Ίσα ίσα για να φέρει τους ανθρώπους κοντά. Μετά άλλα πράγματα κρατάνε το ζευγάρι. Και ιδιαίτερα ο γάμος είναι ένας "συνεταιρισμός". Μια εταιρία με συνέταιρο το ταίρι σου και με σκοπό την μεγιστοποίηση της ευτυχίας. Αναρρωτήσου αν θα έβαζες τον σύντροφο σου σε μια εταιρία που θα επένδυες χρήματα. Θα ήταν καλός, θα νοιαζόταν γιαυτήν, θα τα έβγαζε πέρα στα καθήκοντά του κλπ. Έτσι λοιπόν και στον γάμο. Ο έρωτας φεύγει, οι άνθρωποι συνηθίζουν ο ένας τον άλλον και αυτό που μένει είναι η αγάπη, το νοιάξιμο, η φροντίδα, η εκτίμηση, η αλληλοβοήθεια, η συνεχής προσπάθεια κλπ. Ουσιαστικά πρέπει να είναι και οι δυο κερδισμένοι.. να έχουν περίπου ίδιο iq, να ταιριάζουν στις ασχολίες τους, στα ενδιαφέροντά τους, στα ασήμαντα και στα σημαντικά, στο κάθε πότε κάνουν μπάνιο κλπ. Καλά κάνεις και δεν ζεις στο ροζ συννεφάκι γιατί ο γάμος την θέλει την προσγείωση του για να κρατήσει γερά και καλά κάνεις που είσαι ψιλιασμένη ότι πολλά μπορούν να γίνουν.. αυτό σημαίνει ότι προσέχεις για να έχεις. Οι σχέσεις θέλουν πολύ προσπάθεια και ώριμους χαρακτήρες για να κρατήσουν και να ευοδώσουν. Συγχαρητήρια. Ότι καλύτερο εύχομαι και στους δυο σας.
Scroll to top icon