ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2015 | 01:42

Είμαι ερωτευμένος με την κοπέλα του φίλου μου

Είμαι βαθιά και αθεράπευτα ερωτευμένος με την κοπέλα ενός φίλου μου. Δεν ειναι και κολλητός μου, αλλά και πάλι γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και είμαστε στην ίδια παρέα. Μακάρι να μπορούσα να κρατηθώ μακριά της αλλά τη θέλω με όλη μου την ψυχή. Τη θέλω για τον εαυτό μου και δε ντρέπομαι να το πω. Δε νιώθω τύψεις, δε νιώθω ενοχές. Άλλωστε και αυτή δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εμένα. Θέλω να ξυπνάω δίπλα της κάθε πρωί και να βλέπω το χαμόγελο της. Να μοιράζομαι τα καλά και τα άσχημα και να την κάνω να γελάει. Αλλά θέλω και να μην προδώσω το φίλο μου και χάσω δικά μου άτομα στην πορεία. Έχω θυσιαστεί ήδη πολλές φορές για τους άλλους και για μια φορά πρέπει να κοιτάξω τη δική μου ευτυχία. Αλλά δεν εχω το θάρρος. Τι να κάνω; Βοήθεια.
5
 
 
 
 
σχόλια
Φιλε μου,απο τη στιγμη που ειναι στην παρεα και τον ξερεις χρονια,δεν εχεις επιλογη δυστυχως!Αν ηταν ξενος ο αλλος,μπορουσες να κανεις μια κρουση στην κοπελια και αν ηθελε αυτη ας σε απερριπτε(κερδος θα την ειχε τετοια εξελιξη και ο ξενος και εσυ).
Εγώ λέω να την κάνεις την κίνησή σου, να ξεφτιλιστείς και σε αυτήν και στο φίλο σου να δει με τι άτομο κάνει παρέα τόσο καιρό. Και φιλικά θα σου πω, ότι σε κόβω για τύπο από αυτούς που τους πετάς ένα κόκκαλο και κάνουν χίλιες δυο τουμπίτσες, η κοπέλα δηλαδή μπορεί να είναι ευγενική και καλή μαζί σου (σαν φίλος του δικού της που είσαι) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρεται κιόλας. Αλλά άμα λιγουρεύεσαι αυτά που δεν μπορείς να έχεις, μάλλον έχεις και ψευδαισθήσεις ότι ενδιαφέρεται για σένα. Τον φίλο σου θέλει και με αυτόν έχει σχέση. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ξεκόλλα και μη ζηλεύεις τόσο τον φίλο σου, θα βρεις κι εσύ κάποια άλλη κοπέλα.
ΧΑΧΑΧΑ Απορώ πώς δεν έχεις σκεφτεί ακόμα ότι αυτό το παρεάκι ίσως σε λίγο καιρό να μην υφίσταται, αν δεν υπάρχει αληθινή φιλία, που είναι πολύ πιθανό στις μέρες μας. Οπότε, μην περιορίζεις τον εαυτό σου, κάνε αυτό που νιώθεις! Γιατί μπορεί να μη σου φύγει ποτέ απ' το μυαλό!
απλα πιστευω πως σε μια φαση δεν θα αντεξεις αλλο και θα κοιταξεις την παρτη σου. δεν νομιζω να μπορεσεις να κανεις υπομονη για πολυ καιρο ποσο μαλλον οταν η αλλη δειχνει ενδιαφερον..παρ'ολα αυτα δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω.οπως ειπε και η αλλη κοπελα, τον ερωτα δεν τον επιλεγεις.. δεν ευθυνεσαι εσυ που νιωθεις ετσι για την κοπελα αλλα αν χωθεις ενω τα εχει με τον φιλο σου, θα ευθυνεσαι για αλλα πραγματα..
Scroll to top icon