ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2015 | 21:28

Μια διαπίστωση

Δεν είμαι κοσμογυρισμένη αλλά οι Ελληνίδες γυναίκες είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ σε σχέση με τις ξένες! Ειλικρινά! Και δεν το λέω επειδή είμαι Ελληνίδα -και ούτε θεωρώ τον εαυτό μου πανέμορφη απλά νορμάλ- αλλά επειδή είναι η αλήθεια, πραγματικά όμως!Μία θηλυκή ομοφυλόφιλη που όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό απογοητεύεται (τις περισσότερες φορές) από την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών.
4
 
 
 
 
σχόλια
Οταν το junk food γίνετε καθημερινότητα μαζί με την έλλειψη ηλιακής ακτινοβολίας το αποτέλεσμα ειναι τρομακτικό .φαινονται τουλαχιστον μια δεκαετία μεγαλύτερες !!
Δεν ειναι πως ειναι ποιο ομορφες ακριβως εγω πιστευω πως οι ξενες απο τι εχω δει βέβαια εχουν ολλες την ιδια ομορφια στα περισσοτερα μερη ....δηλαδη ας πουμε στην αγγλια ολες ξανθες με ανοιχτα ματια κλπ κλπ ενω στην Ελλαδα μπορεις να βρεις πολλα ειδη ομορφιας :)
Οι Ελληνίδες είναι γενικά όμορφες γυναίκες. Απλά είναι πιο δύσκολες στο συναίσθημα και το ταίριασμα με τους άντρες. Αναφέρομαι κυρίως στις μεγαλύτερες κοπέλες της γενιάς μου (30+) που μου δίνουν την εντύπωση ότι είναι αρκετά ανταγωνιστικές μαζί μας. Τις σημερινές 16-20άρες τις κόβω πιο χαλαρές γενικά, με καλύτερη συμπεριφορά και διάθεση προς το αντρικό φύλο.
Scroll to top icon