Ζωή Κωνσταντοπούλου προς Τσακαλώτο: Με στοχοποίησες με το «Ζωή θέλοντος...»

Ζωή Κωνσταντοπούλου προς Τσακαλώτο: Με στοχοποίησες με το «Ζωή θέλοντος...» Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
5

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου προς Τσακαλώτο: Με στοχοποίησες με το «Ζωή θέλοντος...» Facebook Twitter
Η κα Κωνσταντοπούλου δείχνει δημοσιεύματα που αφορούν την ίδια και ζητά από τον κο Τσακαλώτο εξηγήσεις γιατί ο ίδιος πυροδότησε τη στοχοποίησή της και δεν πήρε αποστάσεις. (Αξίζει να παρατηρήσει κανείς τις εκφράσεις των τεσσάρων βουλευτών γύρω της)

Πυρά προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο εξαπέλυσε η ΠτΒ Ζωή Κωνσταντοπούλου, για τη φράση του κ. Τσακαλώτου «Ζωής θέλοντος...» στην ερώτηση αν θα ψηφιστεί την Πέμπτη το νέο μνημόνιο.

«Επιχειρούν να στοχοποιήσουν με τρόπο ανήθικο αυτά για τα οποία είχαμε αγωνιστεί. Από την τρίτη το πρωί κ. Τσακαλώτε με στοχοποιήσατε λέγοντας ότι το νομοσχέδιο θα μπει στην Βουλή, Ζωής θέλοντος. Έγινε ένα όργιο επίθεσης σε όποιον κοινοβουλευτικό παράγοντα ήθελε να υπερασπιστεί τα κοινοβουλευτικώς κεκτημένα», είπε η Πρόεδρος της Βουλής.

Ζωή Κωνσταντοπούλου προς Τσακαλώτο: Με στοχοποίησες με το «Ζωή θέλοντος...» Facebook Twitter

Ο κ.Τσακαλώτος ζήτησε τον λόγο μόνο για 30 δευτερόλεπτα λέγοντας: «Η παρέμβαση της κας Κωνσταντοπούλου δεν έχει καμία ουσία. Έχει έλλειψη χιούμορ που έκανα αυτό το αστειάκι. Θέλει απλά να ροκανίσει τον χρόνο. Εγώ αυτό δεν θα το κάνω»

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Καλά βγήκε σοβαρά τώρα δημοσίευμα εφημερίδας με τίτλο " Ο άντρας δεν μπορεί να μαζέψει τη Ζωή;"Εμένα αυτό μου απέσπασε την προσοχή και όχι η διενεξούλα τους στην Βουλή.
Ζωή καλώς ήρθες στον αληθινό κόσμο. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θα σέρνεσαι στα πρωτοσέλιδα θέλεις-δεν θέλεις.Ε, αν σε κράζει η κόντρα νιουζ δεν πειράζει. Η Αυγή έχει ξεφτιλίσει κόσμο και κοσμάκη τόσο καιρό και εσύ έκανες την πάπια. Όπως στρώσεις έτσι θα κοιμηθείς.
Ακριβως.Ο συριζα προεκλογικα αποκαλουσε ολους τους αντιπαλους του προδοτες,γερμανοτσολιαδες και το εκανε και μετα το δημοψηφισμα.Αφου λοιπον ο Τσιπρας και ο συριζα,διχασαν,ειπαν ψεματα,σταθηκαν ανικανοι κτλπ,τωρα τους γυρνανε ολα μπουμερανγκ.Αλλα δεν πειραζει.Εκλογες ερχονται,ο Τσιπρας δεν θα βρει ουτε την ψηφο του στην καλπη...