ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2015 | 12:36

Δεν ημουν ποτε καλος στο να βαζω τιτλους

Εχω σχεση με μια κοπελα εδω και καποιο καιρο,με την οποια θα θελα να με δω και στο υπολοιπο της ζωης μου.Θελω να την βοηθαω οσο το δυνατον περισσοτερο.Αντιμετωπιζει μεγαλα οικονομικα προβληματα,με περιστασιακες δουλειες,γονεις που δεν μπορουν να βοηθησουν και πολλες δυσκολιες στη ζωη της.Ειναι τοσο καλοψυχος ανθρωπος ομως που και τα λιγα που εχει τα μοιραζετε.Η τυχη ομως τα χει φερεις αλλιως για εμενα και την οικογενεια μου,χρηματα εχουμε για μια αρκετα αξιοπρεπη ζωη ακομα και σε αυτες τις μερες...δουλεια υπαρχει,λεφτα μενουν στην ακρη.τα λεω αυτα γιατι θελω να καταλειξω στο οτι προσπαθω να πληρωνω εγω,να κανω δωρα,να βοηθαω γιατι το θελω και το χαιρομαι...αυτη ομως φαινεται να νιωθει ασχημα που δεν μπορει να κανει τα ιδια προς εμενα.Το εχουμε συζητησει αρκετες φορες και προσπαθησε να μου εξηγησει πως δεν θελει να την βοηθαω οικονομικα.Εχω φτασει σε σημειο να αγοραζω πραγματα και να λεω πως τα ειχαμε στην ακρη και καθονταν για να μην νιωσει ασχημα.θα θελα να ακουσω γνωμες...
3
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώντας απόλυτα με τον "petran_97", θα ήθελα να προσθέσω πως θεωρώ οτι το να δώσεις στην σχέση σου να κατανοήσει το πολύ όμορφο γεγονός πως επιθυμείς να περάσεις μαζί της το υπόλοιπο της ζωής σου, σας συνδέουν ολα τα γεγονότα που διαδραματίζονται στον βίο και των δυο σας.Αυτό αυτόματα πάει να πει, οτι το να την αποσυμπιέζεις οσο μπορείς απο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, της προσφέρεις μια πιο "εύκολη" επιβίωση και χαρά, το οποίο είναι ήδη η μεγαλύτερη ανταπόδοση που θα μπορούσε να σου προσφέρει απο μέρους της, καθώς είστε κατά μια έννοια "ενα", "πονώντας" ο καθένας με τον πόνο του άλλου.Κατανοώντας το αυτό, ίσως μειωθεί η αμηχανία που νιώθει έναντι των οικονομικών εξόδων που κάνεις για Ε Σ Α Σ.
βασικα συμφωνω με τον petran_97 δεν χρειαζεται να προσπαθεις ολη την ωρα να τη βοηθας..μπραβο σου βεβαια που εισαι καλοκαρδος και νοιαζεσαι αλλα η εν λογω κοπελα απ'οτι καταλαβα ειναι πολλη αξια και καλη..το να προσπαθεις ολη την ωρα να της κανεις δωρα ειναι κατ'εμε σαν να οξυνεις το προβλημα και σαν να της λες εισαι φτωχη και σε βοηθαει και σιγουρα θα νιωθει πολυ ασχημα που βρισκεται σε τετοια θεση το μονο που χρειαζεται ειναι η αγαπη σου και το ενδιαφερον που της δειχνεις πιστευω αυτα της φτανουν και γι'αυτο σε αγαπαει προσπαθησε μην πηγαινεις πολυ το θεμα προς τα οικονομικα και συνεχισε αυτην την υπογεια προσφορα προς αυτην οταν βλεπεις οτι εχει αναγκη αλλα μην το παρακανεις γιατι θα το καταλαβει και θα πληγωθει με εκτιμηση και ελπιζω να βοηθησα!!!! :)
στις μερες μας τα λεφτα ειναι σιγουρα αναγκαια!χαιρομαι ομως που υπαρχουν τετοια ατομα σαν και εσενα φιλε που προσπαθουν να βοηθησουν! δειξε την αγαπη σου στην κοπελα σου και δεν χρειαζεται τοσα πολλα δωρα..νομιζω και φανταζομαι εχεις κανει ηδη αρκετα γι αυτην! συνεχεισε την καλη σου πραξη!ηδη της εχεις δωσει μια πρωτη υλη, με το καιρο θα σταθει και αυτη στα ποδια της και θα κανει το καλυτερο για εσας:)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon