ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2015 | 19:15

Μικροκαμωμένη

Είμαι κοπέλα 25 χρονών.Είμαι καστανόξανθη,με πράσινα μάτια και όμορφο πρόσωπο.Έχω ύψος 1.36 και είμαι 30 κιλά.Ποτέ δε με ενόχλησε το γεγονός ότι είμαι τόσο μικροκαμωμένη και κοντή,αντιθέτως είχα και έχω άπειρες κατακτήσεις και κυρίως από ψηλούς άντρες...Ποτέ δε σκέφτηκα πως θα ήθελα να ήμουν ψηλότερη διότι πολύ απλά έχω ότι θέλω στη ζωή μου..Αυτή τη στιγμή τα έχω με ένα παλικάρι που έχει 1.92 ύψος και με αγαπάει πραγματικά για αυτό που είμαι.Μου λέει πως λατρεύει το ύψος μου επειδή δείχνω πολύ θηλυκή..Αυτά είχα να πω,κυρίως για να τονώσω την αυτοπεποίθηση όσων κοριτσιών έχουν κόμπλεξ με το χαμηλό ανάστημά τους..Αγαπήστε τους εαυτούς σας κορίτσια και όλα τα άλλα έρχονται!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Ειμαι 1.82 και μου αρέσουν κι εμένα κάτι μικροκαμωμένα κοντοπ***να. Με φτιάχνει η ιδέα ότι μπορώ να τις κάνω ότι θέλω στο σεξ. Αλλά 1.36 δεν έχω δοκιμάσει.
Scroll to top icon