ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2015 | 23:34

Πορνογράφημα ή μη

Ο καλύτερος μου φίλος, ο οποίος είναι βαθιά μαλάκας και δεν το εχει παραδεχτεί ούτε για πλάκα σε εμένα.. μου εξομολογήθηκε μόλις σήμερα τους ανομολόγητους πόθους του για έναν θελκτικό άντρα. (Απίστευτο. Έ π α θ ε η λ ε κ τ ρ ι σ μ ό. Αυτολεξεί. Και δεν αστευόταν. )για καιρό έλεγε ότι θα το κάνει -να πάει με άντρα- αλλά είχαν ριζώσει οι απαρχαιωμένες αντιλήψεις της κοινωνίας μέσα του που τον βύθιζαν στα ανήλιαγα στεγανά της στρέιτ ζωής. Θα μπορούσε μέχρι και να με συγκινήσει ετούτη η στάση του, αλλά τελικά αδιαφόρησα. Εάν μου άλλαζε τον τρόπο φιλοσόφησης των θεμάτων μέσα τς μύχιες σκέψεις του, πιθανόν να τον στήριζα, να μου φαινόταν πιο ε ν δ ι α φ έ ρ ω ν, αλλά ήταν ένα ακόμα παρωχημένο μυαλό εθισμένο στην τεστοστερόνη ακατάλληλων σωμάτων.
2
 
 
 
 
σχόλια
"Ο καλύτερος μου φίλος, ο οποίος είναι βαθιά μαλάκας"Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Άρα με βάση αυτό, είσαι μαλάκας, gay και τυρέμπορας.
Scroll to top icon