ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2015 | 16:31

νωρίτερα-καλύτερα

Παρόλο που είμαι γυναίκα ούτε εγώ με καταλαβαίνω.Βγήκα από μια σχέση 3.5 χρόνων με τα χίλια ζόρια,με παρακάλια και κλάματα από τον άλλον,με χτυπήματα κουδουνιών κάτω από το σπίτι μου και αν δεν ανοίξεις δεν φεύγω και σ αγαπάω και ο εγωισμός του στο πάτωμα.Ο λόγος απλός-δεν ήμουν ερωτευμένη πια και είμασταν και οι δύο 21 χρονών.Να βλέπεις τον άνθρωπο που είχες ερωτευτεί σε τέτοιο χάλι και μόνο από αγάπη,λύπηση και ενοχές να μένεις άλλον ένα μήνα μαζί του.Και πάλι τα ίδια.Όταν τελικά χωρίσαμε να έρχεται στο χώρο της δουλειάς μου.Δεν μου έκανε κάτι,μου έλεγε ότι μ αγαπούσε.Πραγματικά είχα αηδιάσει που δεν μπορούσε να ξεκολλήσει και ακόμα και δύο χρόνια μετά όταν φίλοι με ρωτάνε για κείνον νιώθω κυριολεκτικά ξενέρα και αηδία.Πραγματικά μου έχει αφήσει τραύμα αυτή η ιστορία και δεν έχω δεχτεί ποτέ περισσότερη ψυχολογική πίεση.Δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω ποτέ και αυτή παιδιά είναι η άλλη πλευρά των εξομολογήσεων που έχουν σαν τίτλο :"Γιατί ρε Γιώργο;" και "Μου λείπεις"
2
 
 
 
 
σχόλια
Γιατι να λυπηθείς κάποιον που προσπαθεί νσ σε χειραγωγήσει με το συναίσθημα και τις αντιδράσεις του?Το ότι ήρθε στην δουλειά σου είναι άρρωστο.Εχεις ακούσει ποτέ τον όρο ...παθητικά επιθετική συμπεριφορά?ψάξτο λίγο και θα καταλάβεις.
Βασικά σε καταλαβαίνω, όταν ο άλλος ξεφτυλίζεται και δεν έχει καθόλου αυτοσεβασμό. Πώς να τον σεβαστείς κι εσύ ας γίνεται και για την πάρτη σου.
Scroll to top icon