ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2015 | 01:02

Εξομολογουμαι οτι,

ενω ημουν παντα ΚΑΤΑ στο κερατο και την απιστια,απατησα για πρωτη φορα και νομιζω οτι ερωτευομαι κιολας το τριτο προσωπο.Τραγικη.
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στην περίπτωσή σου: κάνε το τρίτο πρόσωπο πρώτο και προχώρα, αφού μάλιστα δηλώνεις ερωτευμένη. Αυτό είναι το έντιμο και το ξηγημένο. Βέβαια, κράτα μία επιφύλαξη γενικώς: το ότι κάποιος άντρας σε ήθελε να σε δει στο κρεβάτι του ως δεσμευμένη, ενίοτε δε σημαίνει και ότι θέλει να κάνετε και σχέση χωρίζοντας από τη δική σου υπάρχουσα σχέση. Καλή τύχη στην επιλογή σου.
ενταξει εκανες οτι εκανες..δεν ειμαι καθολου υπερ σου! αλλα το θεμα ειναι να μην παιζεις με τα αισθηματα του αλλου! να πεις την αληθεια στο δηθεν αγορι σου για το τι εκανες, και τι εισαι προθυμη να κανεις με το τριτο προσωπω.Αλλα να ξερεις κατι..ροδα ειναι και γυριζει!οτι κανουμε στους αλλους αργα η γρηγορα το παθαινουμε και εμεις οχι παντα με τον ιδιο τροπο αλλα παραμοιο!
φιλε πετραν οταν μια γυναικα ερωτευεται οοοοοολα αυτα που λες πανε περιπατο... ουτε ροδα ειναι ουτε γυριζει, απλα ερωτευτηκε. Ασε που για να ερωτευτει τον "αλλον" κατι δεν πηγαινε και τοσο καλα με τη σχεση της.
ειναι ενα ενδεχομενο αυτο που λες! αλλα η κοπελα φανηκε στην εξομολογηση οτι το εκανε επειδη το ηθελε οχι οτι ειχε προβλημα με το αγορι της!
Scroll to top icon