ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2015 | 14:20

Με αφορμή την εξομολόγηση "All the same"

Αναζητούμε το ταίρι μας, κάτι το οποίο είναι απολύτως φυσικό, μιας που μοναξιά δεν είναι ο,τι καλύτερο στη ζωή ενός ανθρώπου. Επειδή, όμως, η κοινωνία στην οποία διαβιώνουμε είναι αμείλικτη, πολύ δύσκολα θα "εγκρίνει" πρόσωπα και καταστάσεις. Το "για όλους υπάρχει ταίρι", αποτελεί έναν μύθο προερχόμενο από τις προηγούμενες γενιές (των γονιών μας και ατων παππούδων μας με τα περίφημα προξενιά) και πλέον χρησιμοποιείται, από συνήθεια, ως λαϊκό απόφθεγμα. Δυστυχώς (και το λέω με λύπη) θα υπάρξουν περιπτώσεις ανδρών που θα απομείνουν μόνοι χωρίς κάποια γυναικεία παρουσία στη ζωή τους. Κατά την ταπεινή μου άποψη, το μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχουν οι άνδρες που είναι συνεσταλμένοι, ρομαντικοί, καλοπροαίρετοι (τα οποία είναι θετικά χαρακτηριστικά) και σίγουρα οι ανασφαλείς, οι φτωχοί και οι συναισθηματικά αδύναμοι και γενικά όσοι δεν διαθέτουν την απαιτούμενη, ανδρική πυγμή. Ο λόγος έιναι πως οι σημερινές γυναίκες, δεν είναι όπως οι μανάδες μας και οι γιαγιάδες μας, που σε κάποιες περιπτώσεις "φορτώθηκαν" έναν άνδρα...με το ζόρι (έχω τέτοια περίπτωση στην οικογένειά μου) γιατί ήταν "θεία κατάρα" να είσαι ανύπαντρη μέχρι κάποια ηλικία και χωρίς 3-4 παιδιά.Οι γυναίκες του σήμερα, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, είναι απαιτητικές, ασυμβίβαστες και ανταγωνιστικές, τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους άνδρες με αποτέλεσμα να δίνουν δύσκολα το "ok" αν ο άλλος δεν είναι άνδρας με κεφαλαίο Α. Και εγώ θα ήθελα μια γυναικεία συντροφιά, όπως και σε πολλούς άλλους, προφανώς, αλλά δεν είναι στο χέρι μας ρε παίδες, αλλά στο δικό τους. Εκείνες θα κάνουν την τελική επιλογή, όχι εμείς. Αλλά και μόνοι μας, να μείνουμε, πάντα θα τις ποθούμε και ας μην τις έχουμε! Καλό μεσημέρι.Α29
7
 
 
 
 
σχόλια
Χαιρομαι οπου μια πλα εξομολογηση εγινε ομορφη αφορμη συζητησης! Να ειστε καλα ολοι για τον χρονο σας... Θα επεμβω απλα για να πω πως πρεπει να φυγουμε λιγο απο χαρακτηρισμους σχετικα με γυναικες , ανδρες , ηλικιες , συμπεριφορες , ψυχολογικα κτλ κ να μεινουμε στο οτι ολοι εχουμε χασει την ανθρωπινη επαφη μας ,την απλη αληθινη επικοινωνια κ οι ανθρωποι εχουν απορροφηθεί στα προβληματα κ την καθημερινοτητα τους. Ολοι εχουμε περασει την απορριψη , χωρισμους , υπαρχει ελλειψη εμπιστοσυνης , κ ο καθενας κοιταει την παρτη του κ καλα κανει! Περα απο την αυτοπεποιθηση πρεπει να υπαρχει κ εδαφος να δημιουργηθει κατι νεο ομορφο απο το πουθενα μας!
Θεωρείς τις σημερινές γυναίκες απαιτητικές και ασυμβίβαστες;Εγώ πάλι θεωρώ μεγάλη απαίτηση τα 3x25 σετ squats 3 φορές την εβδομάδα που πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να θεωρηθεί ότι έχει ωραίο κώλο και στη συνέχεια να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε και τη φάτσα της.
Πολλά απο αυτά που λες αν και πολλοί διαφωνούν είναι αλήθεια, μια ματιά να ρίξεις στον κόσμο και ύστερα μια λογική ροη σκεψης σε αυτά θα καταλήξεις. Έχουμε ζωώδη ένστικτα, το A male κερδίζει, αυτός που ξεχωρίζει στα μάτια μιας γυναίκας. Στην τελική έχεις δυο επιλογές ή δεν το δέχεσαι πως έτσι έχουν τα πράγματα, κλείνεσαι στο καβούκι σου και ναι δεν θα βρεις ταίρι. Ή το δέχεσαι το αγκαλιάζεις και πασχίζεις να γίνεις το A male. 2 επιλογές, μόνο η μια μπορεί να εχει αίσιο αποτέλεσμα. Διάλεξε..
Μίλα για τον εαυτό σου. Είναι πολύ εύκολο να κατηγορούμε τους πάντες και τις καταστάσεις αντί να δούμε τι κάνουμε εμείς λάθος. Χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου ως "συνεσταλμένο, ρομαντικό, καλοπροαίρετο, ανασφαλή κτλ" Κάτσε προσέγγισε αντίστοιχες κοπέλες που έχουν αντίστοιχα χαρακτηριστικά με εσένα. Μην πηγαίνεις σε κοπέλες δυναμικές, μη ρομαντικές κτλ. Προφανώς και αν προσεγγίζεις τέτοιες κοπέλες θα φας άκυρο γιατί αυτές ψάχνουν κάτι αντίστοιχο με αυτές.
απ'τη μία, προσωπικά το θεωρώ "νορμάλ" να ψάχνει κανείς να βρει το "αντίθετό" του, με την έννοια, ότι έτσι θα υπάρξει "ισορροπία" στη σχέση, αφού κυρίως τα ετερώνυμα έλκονται, συνεπώς σαν προτίμηση βγαίνει ασυναίσθητα η επιλογή του άγνωστου.. το να είσαι με κάποιον που θα θυμίζει εσένα, μπορεί να καταλήξει να είναι βαρετό.....
Θα διαφωνήσω, πιστεύω ότι αυτό που περιγράφεις συνήθως συμβαίνει σε μικρότερε ηλικίες όταν έχεις την ανάγκη να γνωρίσεις αυτό το "διαφορετικό" και όχι στην ηλικία του εξομολογούμενου. Γι' αυτό και τέτοιου είδους σχέσεις μπορούν να έχουν πάθος και συνήθως όχι διάρκεια. Αν ψάχνεσαι όμως για σοβαρή σχέση με διάρκεια, αναγκαστικά θα πρέπει να ταιριάζεις με τον άλλον να έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα, ίδιους στόχους και γενικά να βλέπετε τη ζωή με παρόμοιο τρόπο. Διότι ως γνωστό το πάθος τελειώνει μετά από ένα σημείο και μένουν άλλα πράγματα, αν είσαι παντελώς αντίθετος με τον άλλον δεν νομίζω ότι μπορείς να συμβιώσεις.
Scroll to top icon