ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2015 | 15:00

δεν ειμαι ευχαριστημενη με τον ευατο μου

Νιώθω οτι απογοητεύω τους γύρω μου αλλά κυρίως τον ευατό μου! Στο σχολείο ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, άριστη, αλλά τώρα στο πανεπιστήμιο αν και έχω περάσει σε μια σχολή που μου αρέσει δεν έχω όρεξη για διάβασμα , δεν μπορώ να συγκεντρω8ώ, δεν ξέρω τι φταίει!Έπειτα νίωθω οτι αποτυγχάνω στον ερωτικό τομέα γιάτι ποτέ δεν με θέλουν αυτόι που θελώ και όταν κάποιος μου αρέσει πολύ το χειρίζομαι λάθος και τον χάνω! επίσης πάντα ήθελα να έιμαι πιο κοινώνικη και να έχω πολλούς γνώστους(φίλους αληθίνους εχω, 2 άτομα που εμπιστεύομαι πάρα πόλυ) αλλά το δοκίμασα και αύτο για ένα χρόνο και με κούρασε, όποτε στάματησα να είμαι τόσο εξωστρεφής και κράτησα επαφές με λίγα άτομα αλλα τ'ωρα πάλι νίωθω ότι θα ήθελα να ΄διευρύνω τον κύκλο μου! τέλος έχω θέμα με την εμφανισή μου! παλεύω να χασω 6 κιλα και όλο τα χάνω και όλο επιστρέφουν! γενικά νίωθω ότι δεν μπορώ να καταφέρω τα πράγματα που θέλω και οτι δεν ειμαι σιγουρη για τους στόχους που έχω θέσει! θέλω να βρώ τον ευατό μου και να κάνω πράγματα που μου δίνουν πραγματική χαρα!Αλλά δεν ξέρω πως! φοβάμαι οτι θα περάσει ο καιρός και δεν θα εχω ζήσει την ζωή μου όπως θα ήθελα, ότι θα μετανιώνω για τις επιλογές μου(που δεν διαβάζω πολύ στο πανεπιστήμιο) και γενικά οτι δεν 8α έχω βρει τον ευατό μου!
1
 
 
 
 
σχόλια
Όταν θα μάθεις να έχεις ευγνωμοσύνη για την ύπαρξη σου και για το γεγονός ότι έχεις τα προς το ζην σου όπως επίσης και την υγεία σου,πράγματα που δεν διαθέτουν κάποια άλλα άτομα,θα αρχίσει και η αλλαγή πλεύσης για όλα αυτά που θεωρείς ελλατωματικά στην ζωή σου.Οργάνωση,λογική,ηρεμία και ακριβής προσδιορισμός των στόχων και επιθυμιών χρειάζεται.Καλή σου επιτυχία!
Scroll to top icon