ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2015 | 17:48

Εχω προβlλημαα

εδω και 2 χρονια τα εχω με ενα παιδι προσφατα πραγματοποιησα μια εξοδο με της φιλες μου σε ενα γνωστο μαγαζι εκει γνωρισα 4 αντρες οπου μας κερασαν αρκετα ποτα . εχοντας γινει λιωμα αδινατουσα να οδηγησω και ετσι προσφερθηκαν να μας πανε τα παιδια . Οι φιλες μου αρνηθηκαν ομως εγω δεχτηκα χωρις κανενα ενδοιασμο . Και ετσι αφου μεταφερθηκαμε στο σπιτι ενος απο τους 4 αρχισαν να με χαιδεουν και ολα τα σιναφι τελος κατεληξα να εχω κανει sex με 4 αγνωστα ατομα σχεδον και το χειροτερο να μην εχω καμια τυψη για το αγορι μου . Μου αρεσε πολλη αφτη ι εμπειρια και θελω να την ξαναεπαναλαβω .ομως βρισκομαι σε ενα αδιεξοδο να συνεχισω να τον απαταω χωρις να το καταλαβει η να του το πω και να συνεχισω την ζωη μου με την απουσια του ??
6
 
 
 
 
σχόλια
''εκει γνωρισα 4 αντρες'' (που έγειναν παιδιά..)''και ετσι προσφερθηκαν να μας πανε τα παιδια'' (στο σπίτι των κοριτσιών υποθέτω)και ετσι αφου μεταφερθηκαμε στο σπιτι ενος απο τους 4 (αντί στα σπίτια μας) με βιάσανε και οι 4. Παρόλα αυτά μου άρεσε και θα το ξανακάνω αλλά δεν θέλω να κερατώνω και τον γκόμενο..Ρε δεν πηδιώμαστε λέω γω!!!!Αι στο διάολο παλιοτρόλλ!!
Scroll to top icon