ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2015 | 01:49

Κολλητουλα μου μην πεθανεις σε παρακαλω..

Η κολλητουλα μου θελει να πεθανει.. περασε δυσκολη ζωη κ εχει καταθλιψη με τασεις αυτοκτονιας.εχει κανει αποπειρες κ πλεον πρεπει καποιος να ειναι διπλα της συνεχεια,ακομα κ στην τουαλετα. εχει 2μικρα παιδια που δε καταλαβαινουν ακομα τι συμβαινει κ κανουν φασαρια σαν παιδια που ειναι.Εχει τρελαθει ειμαστε ολοι χαλια ,καθε μερα που περναει φοβαμαι πολυ.τα χαπια που της δινει ο ψυχιατρος μαλλον δεν της κανουν τιποτα.. Αμα παθει κατι θα τρελαθω δε μπορω να φανταστω την ζωη μ χωρις αυτην ειμαστε απο παιδια μαζι.ειναι αδικο να πεθανει ειναι νεο κοριτσι 25χρονων. φοβαμαι φοβαμαι..
5
 
 
 
 
σχόλια
Παίρνει σίγουρα τα φάρμακα;Οι ψυχιατρικοι ασθενείς βρίσκουν τρόπους ώστε να μην τα παίρνουν.Πρέπει πάντα κάποιος από το περιβάλλον της να ελέγχει ότι τα καταπίνει. Χρειάζεται κουράγιο και υπομονή... Μην την αφήνετε ποτέ μόνη και να δίνετε βάση σε όσα σας λέει (λόγια αποχαιρετισμού κ.λ.π).Έτσι ίσως προλαβετε μια νέα απόπειρα... Εύχομαι το καλύτερο για σένα και τη φίλη σου.Ακόμα κι αν δεν το δείχνει, τώρα σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ!
Τα παιρνει κανονικα τα χαπια της γιατι ειμαστε μπροστα οταν το κανει για να μην παρει παραπανω. μας εχει αποχαιρετησει κ εχει κανει αποπειρες ευτυχως δε πετυχαν.φοβαμαι πολυ οτι θα χτυπησει το τηλ κ θα ναι το κακο νεο.
Τα ηρεμιστικά και αγχολυτικά είναι το ίδιο, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.. Για να μην έχουν δράσει τα αντικαταθλιπτικά έπειτα από 2 μήνες, χρειάζεται αύξηση της δοσολογίας και πιο πιθανό αλλαγή του φαρμάκου.Ας το συζητήσει με τον γιατρό της να της προτείνει την καλύτερη λύση.Αναφορικά με τις αυτοκτονικές απόπειρες, --όσο ψυχρό και αν σου φανεί-- όταν αυτές συνοδεύονται από προειδοποίηση, πολλές φορές γίνονται με απώτερο σκοπό την μόχλευση των τρίτων καθώς είναι μια μέθοδος χειρισμού, η ακόμα και απολαβής ανταπόκρισης / σημασίας . Εύχομαι σύντομη ανάρρωση.
Scroll to top icon