ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2015 | 03:59

ΗΡΑΚΛΕΙΟ κρητης

θελω τη βοηθεια σας!...ειμαι φοιτητρια και θελω να παιζω ποδοσφαιρο ερασιτεχνικα (το ιδανικο θα ηταν να μαζευομαστε 10 ατομα καθε βδομαδα να ξεδιναμε) αλλα δεν ξερω καμια που παιζει ποδοσφαιρο οποτε σκεφτηκα να παω σε ομαδα ειμαι 19επισης θελω να συνεχισω τη μουσικη. παιζω κλασσικη κιθαρα και θελω να παρω το πτυχιο σιγα σιγα...αλλα σε ωδειο ειναι ακριβα και ιδιεταιρα επισης οποτε ισως αν στο ωδιο η τη φιλαρμονικη γινονται και μαθηματα αρμονιας ντικτε που επισης θελω πτυχιο να με συμφερει οικονομικα.οποιος ξερει κατι παραπανω και μπορει να με βοηθησει με πληροφοριες για το που και πως...ευχαριστω εκ των προτερων!
1
 
 
 
 
σχόλια
Για μουσική δεν ξέρω, αλλά ποδοσφαιρικά στο Ηράκλειο την καλύτερη και πιο οργανωμένη ομάδα την έχει ο Εργοτέλης που παίζει χρόνια στην Α Εθνική και από ό,τι έχω ακούσει κάνουν προσεγμένη δουλειά. Η έδρα της ομάδας και η γραμματεία είναι στο Μαρτινέγκο πολύ κοντά στον τάφο του Καζαντζάκη (Νικολάου Πλαστήρα 1), μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους στο facebook (ergokoritsares women soccer) ή στο τηλέφωνο 2810222246 (γραμματεία).Τώρα για πιο χαλαρά πράγματα γυναικεία ομάδα πρόκειται φέτος να κατεβάσει και ο ΟΦΗ στην Γ' Εθνική, αλλά τίποτε δεν είναι οριστικό ούτε για το πού θα αγωνίζεται η ομάδα ούτε για το τεχνικό τιμ.Προσωπικά θα σου πρότεινα τον Εργοτέλη, γιατί είναι παραδοσιακή δύναμη χρόνια τώρα στο γυναικείο ποδόσφαιρο, προσέχει τις υποδομές και έχει και δεύτερη ομάδα νομίζω με πιο νέες αθλήτριες που παίζει στη Γ Εθνική.Σου εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο... Και καλά γκολ!
Scroll to top icon