ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2015 | 15:29

Ειμαι attention hore ??

Εεε γιατι ενω δεν ψηνομαι να κανω κατι μ αυτον τον τυπο... μονο κ μονο επειδη μου εχει δειξει ενδιαφερον ... εγω κοιταω καθε τοσο το κινητο να δω αν μου εστειλε η αν ειναι μεσα ?ειμαι μηπως ατενσιον χορ ?
6
 
 
 
 
σχόλια
Όταν χρησιμοποιούμε ξενόγλωσσο ιδιωματισμό καλό είναι να τον χρησιμοποιούμε στη σωστή του μορφή (attention whore) και με την ορθή του σημασία (κάνω τα πάντα για να με προσέξει ο κόσμος, αρνητικά ή θετικά, για παράδειγμα οποιοδήποτε από τα μέλη της οικογενειας Καρντάσιαν είναι ένα καλό δείγμα). Βασικά επιβεβαίωση ζητάς, όχι απλά προσοχή.
Πάντως αυτές δεν είναι attention whores, από τη στιγμή που ό,τι και να κάνουν πληρώνονται αδρά, εύλογα συμπεραίνει κανείς ότι αυτό είναι απλώς το "επάγγελμα" τους. Έχω δει και λίγο από το ριάλιτι και άσχετα με το τι κάνουν ως επάγγελμα τις βρίσκω πραγματικά συμπαθητικές και καλόγουστες σε αντίθεση με άλλες δευτεράντζες διάσημες. (p.s Αttention whore δεν είσαι εξομολογούμενη. Άλλη σημασία έχει η φράση.)
Κι εγώ για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι δουλειά κάνουν και μάλιστα το έχουν πάρει ζεστά το πράγμα. Αλλά για να το επιλέξουν να είναι στο κέντρο της προσοχής της υφηλίου μάλλον δεν τις αναγουλιάζει κι η ιδέα κιόλας. Όντως υπάρχουν άλλες πολύ πιο δευτεράντζες διάσημες!
Scroll to top icon