ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2015 | 15:05

ΟΙ "ΦΙΛΕΣ" ΜΟΥ

Που με σταυρωσαν επειδη πηγα με τον αντρα της φιλης μου σε στιγμη αδυναμιας και της το ειπα οπως κανει μια σωστη φιλη.Που μου την λενε επειδη ειμαι χαλια οικονομικα και αναγκαζονται να με κερνανε.Που λενε οτι τις πουλησα επειδη ετυχε να γνωρισω εναν γκομενο και δε πηγα στα γενεθλεια της κολλητης μου.Εκεινες που με ζηλευουν επειδη οι αντρες την πεφτουν μονο σ εμενα.Εκεινες που στη γιορτη μου μου φεραν δωρα για πεταμα απο το ζαρα.Εκεινες που απο ζηλια επιμενουν να μην ανεβαζω προκλητικες φωτο στο φβ.Εκεινες που επειδη δε δουλευω μου ειπαν να δουλεψω στο ργοστασιο που δουλευει η κολλητη μου λες και ειμαι καμια αλλοδαπη.Εκεινες που πρασινισαν απο ζηλια που αγορασα φορεμα 400 ευρω δανεικα απο τον αντρα της φιλης.ΠΟΣΟ ΦΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ?Ποσο παρτακιας ειναι ο κοσμος???????
9
 
 
 
 
σχόλια
Θελω να πιστευω οτι ειναι αστειο αλλα εστω και οτι δεν ειναι εισαι απαραδεκτη. Φυσικα εσυ εισαι η καλη φικη που εκανες σεξ με τον αντρα της φιλης σου και εσενα σε κερνανε κιολας? Μπραβο μωρε οτι να ναι και αυτες για να σου μιλανε. Πατσαβουρες σου παιρνουν για δωρα( ναι τωρα και το ζαρα θεωρειται κακο μαγαζι) δεν πειραζει κοπελα σκεψου αυτες που εχουν μια παρομοια φιλη. Αλλα δεν πειραζει σου παιρνει ο αλλος το καλα τα δωρα και συ τα δεχεσαι. Μην δουλεψεις απαπα ειναι ντροπη να εισαι εργατρια ενω αλλοι και αλλες παρακαλανε για μια δουλεια. Ναι κοριτσι μου ο κοσμος ειναι παρτακιας και σ αυτη την περιπτωση εισαι απο τους μεγαλυτερους.
Τώρα εσύ κατα 99% μας δουλεύεις εντελώς...ωστόσο σε περίπτωση που ισχύει αυτό το ρημάδι το 1% και συμβαίνει όντως αυτό που περιγράφεις, πάρ' το αλλιώς, γιατί αρμενίζεις ήδη στραβά και μετά θα παραπονιέσαι ότι σου φταίει ο γιαλός.
Scroll to top icon