ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2015 | 16:45

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΔΙΑ

Λοιπόν έχω ένα θέμα με μα κοπέλα. Γνωριζόμαστε κοντά στα δυο χρόνια και βλεπόμαστε 1-2 μέρες την βδομάδα σε κάτι που κάνουμε μαζί στο κέντρο της Αθήνας. Το ξέρουμε και οι δυο ότι αρέσει ο ένας στον άλλο αλλά δεν κάνω κάποια κίνηση λόγω ηλικίας. Εγώ είμαι 38 κι αυτή 21 (Αν μας δεις μαζί δεν φαίνεται η διαφορά, είμαι babe face κ΄ γενικά μικροδείχνω). Αυτή η διαφορά ηλικίας με σταματάει από του να κάνω οτιδήποτε. Από την άλλη όμως συνέχεια την σκέφτομαι. Τη σκέφτομαι σε τέτοιο βαθμό που μέχρι και την ψυχή μου στον διάβολο θα έδινα ώστε να γινόμουν 15 χρόνια νεότερος και να ζούσα όλη μου την ζωή μαζί της. Δεν την θέλω για κάτι περιστασιακό, θέλω να ζω με αυτήν.Από την μία λέω ξεκόλλα, όταν θα είσαι 60 αυτή θα είναι 40, από την άλλη λέω ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει. Από την μία λέω είσαι λάθος από την άλλη μέσα μου σαν κάτι να μου λέει πως είναι "γραφτό" να είμαι μαζί της. Αισθάνομαι ένοχος που την θέλω κυρίως λόγω κοινωνικής κατακραυγής. Οπότε, το κάνω στην άκρη το θέμα και μένω μόνο με τις σκέψεις του πόσο ωραία θα ήταν αν ήμασταν ζευγάρι. Κι αυτές όμως οι σκέψεις θα πρέπει να σταματήσουν ή εκτός αν το προχωρήσω το θέμα. Δεν πρόκειται να κάνω κάποια κίνηση, εκτός μόνο αν έρθουν έτσι τα πράγματα στην καθημερινότητα και έρθει αυτό ομαλά. Ελικρινά δεν ξέρω, την μία λέω άστο την άλλη λέω προχώρα.Για πείτε ρε παιδιά κι εσεις τίποτα μήπως και ξεμπλοκάρω
6
 
 
 
 
σχόλια
Οσο περναει ο καιρος θα το μετανιωνεις περισσοτερο που δεν το κυνηγησες, καντο και οπου βγει! Αν αυτο σε κανει χαρουμενο, ασε τις ταμπελες και τον κοσμο, ο κοσμος θα μιλαει παντα και για τα παντα. Ισως και η κοπελα σκεφτεται το ιδιο πραγμα, γιατι να μην εισαι εσυ που θα κανεις την πρωτη κινηση? Καντο!
Εφόσον η κοπέλα είναι ενήλικη δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου. Δεν σου προσυπογράφει κανείς ότι θα είστε μαζί όταν εσύ είσαι 60 και εκείνη 40. Το μέλλον δεν το γνωρίζουμε και το μόνο που μπορούμε να διαχειριστούμε είναι το παρών, η συμπεριφορά και οι επιλογές μας. Μη χρονοτριβείς και ζήτησέ της να βγείτε. Είναι πιθανόν να πάει καλά αλλά μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Με τα υποθετικά σενάρια δεν θα πραγματοποιούνταν ποτέ απολύτως τίποτα. Δεν θα της κάνεις πρόταση γάμου, για ένα καφέ θα βγεις και βλέπεις. Καλή επιτυχία !
Ειμαι 23 ετων και ειμαι δυομιση χρονια με καποιον που ειναι τωρα 41.μαλοστα συγκατοικουμε και Σε πληροφορω οτι δεν αντιμετωπιζουμε κανενα προβλημα, η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο! Απο τη στιγμη που λες μαλιστα οτι κι εκεινης πρεπει να της αρεσεις, μην κολλας καθολου!
Scroll to top icon