ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2015 | 19:22

WE WERE ON A BREAK

Ειστε με το μερος του Ρος στα Φιλαρακια; Πιστευετε οτι αφου ειχαν χωρισει με την Ρειτσελ, δεδομενου οτι ειχε καταλαβει οτι ηταν και ο Μαρκ σπιτι της αμεσως μετα τον χωρισμο, καλα εκανε και πηγε με αλλη; Εγω λεω οτι ειχε δικιο ο Ρος.
4
 
 
 
 
σχόλια
μια ζωή έλιωνε για πάρτη της ο Ροσάκος μωρέ! Δεν της έκανε και κανα έγκλημα!! Αυτός την έβλεπε να τον απατάει χρόνια ολόκληρα και δε μίλαγε!Σε μεμονωμένη περίπτωση, θα ήταν ίσως κατακριτέο. Αλλά με τέτοια προϊστορία, δεν χωράνε δίκες. Ο καθένας έχει τα δίκια του και για να απατήσει, αλλά και για να συγχωρήσει.
αν το βγαλεις απο τη σφαιρα της φαντασιας και το μεταφερεις στην πραγματικοτητα.....Θεωρω οτι ο Ρος οφειλε να κρατησει μια πισινη για ενα στοιχεωδες χρονικο διαστημα μεχρι να σταθεροποιηθουν οι προθεσεις και των δυο και η κατασταση μεταξυ τους.Η αντιδραση του ηταν πολυ απερισκεπτη και αυθορμητη και αυτο νομιζω αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι διαλυθηκε η εμπιστοσυνη του με τη Ρειτσελ που αγαπουσε πραγματικα πολυ!Αν ηταν μια λογικη κινηση που να χωραει ατρανταχτες δικαιολογιες τοτε η Ρειτσελ δε θα επρεπε να πει ουτε κιχ, αλλα ουτε και ο Ρος θα εμπαινε στη διαδικασια να δικαιολογηθει!Το γεγονος οτι μετα το συμβαν συνεβη αυτη η φαση με τη Ρειτσελ σημαινει οτι ασφαλως την αγαπουσε, ασφαλως δε σταματησε στιγμη να το κανει, ασφαλως την ηθελε κοντα του και ασφαλως εκανε μαλακια που πηγε τοσο γρηγορα με αλλη.Οπως ειπε ο/η Μις ή αγαπας ή οχι βρε Ρος.Ωστοσο αν το δεις ψυχρα, οχι καθαρο κερατο δεν ηταν.Αν το δεις ρομαντικα και λιγο πιο θεωρητικα, ναι ηταν!
και εγω με το μερος του Ρος είμαι. Αν και τουλάχιστον στη δική μας κουλτούρα και αντίληψη, ε δεν χωρίζεις τη μια μερα με την μια και την άλλη πας με άλλη. Anyway break = break up αρα είσαι free να κάνεις ο,τι γουσταρεις, αλλα μην γυρίζεις πίσω μετα μωρε. Δεδομένης της παραπάνω εξήγησης , εφόσον κυρά μου χωρίζουμε, ειμαι ελευθερος να κανω ο,τι γουσταρω, μην φρικαρεις μετα ..
Scroll to top icon