ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2015 | 00:29

Δεν είναι πληρωμένο σεξ. Βιασμός είναι, ηλίθιοι.

Τέσσερις το απόγευμα και διανύω τη Φυλής. Πάντα με τον ίδιο κόμπο στο στομάχι, καθώς περνάω έξω από τα κτίρια με τα αναμμένα φωτάκια. Ξέρετε, αυτά τα παράνομα πορνεία στα οποία οι σωματέμπορες έχουν βιάσει, ξυλοκοπήσει, συστηματικά εκβιάσει με κάθε τρόπο τα θύματά τους και τα οποία διακινούν σε "όλων των ειδών" τους πελάτες για εξευτελιστικά ποσά. Κάποια στιγμή, σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κινούμουν εγώ, βγαίνουν από μια πολυκατοικία δυο νεαροί. Νέα παιδιά, δε θα ήταν πάνω από 23, πολύ εμφανίσιμα. Περπατούν με γοργό βήμα, γελαστοί, ο ένας κουνάει ρυθμικά τα κλειδιά του. Στο ένα μέτρο απόστασης μπαίνουν σε ένα από τα κολαστήρια- ναι, πορνείο εννοώ. Ενώ περνούσα απ 'έξω και βλέποντας τους σοκαρισμένη να ανεβαίνουν τη σκάλα άκουσα τον έναν να λέει "εγώ θα γαμήσω την ξανθιά".Δε θα γαμήσεις, ηλίθιε. Θα βιάσεις. Τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις;
8
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητε μου, αντιλαμβανομαι οτι εχεις ηδη διαμορφωσει μια αποψη στο μυαλο σου με βαση τις ειδησεις για τα κυκλωματα εμποριας λευκης σαρκος, το τραφικινγκ κ.ο.κ, αλλα θα σου προτεινα πολυ φιλικα να εχεις και στο πισω μερος του μυαλου σου οτι αρκετες και οχι λιγες γυναικες επελεξαν να γινουν ιεροδουλες συνειδητα για διαφορους προσωπικους τους λογους.Δεν ειναι παντα σωματεμποροι απο πισω, αλλα και προσωπικες επιλογες..Αλλα σιγουρα υπαρχουν και πολλα φαινομενα σαν αυτα που περιγραφεις.Ισως να μη μενω Αθηνα, αλλα με βαση τα ρεπορταζ που εχω δει σχετικα με το θεμα, διαπιστωσα οτι οι σωματεμποροι κινουνται πιο υπουλα και οχι τοσο φανερα, καθως φανταζομαι θα ηταν πολυ πιο ευκολο στην Αστυνομια να κανει αναλογες εφοδους!Ισως να κανω κι εγω καποιο λαθος και να εχω παρανοησει κατι, ομως.Θα χαρω να μου ανταπαντησει καποια/ος!
Ο αριθμός των θυματων trafficking στην Ελλάδα ειναι τεραστιος (υπολογιζεται γυρω στις 20.000). Εκτός από την πλειοψηφία που διακινείται σε παρανομα στουντιο και σε υπόγεια πολυκατοικιων (σαν αυτες που μενουμε εγώ κι εσύ), ένα μικρό ποσοστό αυτών δουλεύει σε νόμιμα πορνεία.Υψηλά ιστάμενα στελέχη της αστυνομίας ειναι πολύ συχνά μπλεγμενα σε τετοιες υποθέσεις. Κακοποιούν οι ιδιοι τις γυναικες και παιρνουν μίζες από τους διακινητές.Επίσης, οταν οι διακινητές συλλαμβανονται πολύ σπάνια καταδικάζονται. Μία συντομη ερευνα σε πηγες θα σε πείσει για τα λεγόμενά μου.υ.γ.1 Είσαι σιγουρος ότι οι δύο νεαροί είχαν εξακριβώσει προηγουμενως οτι οι 2 κοπέλες με τις οποιές θα "συνευρεθουν" βρισκονται εκει με τη θέληση τους?υ.γ.2 Οχι οτι εχει καποια σημασια, αλλά ειμαι αγαπητή και όχι αγαπητός..
Δε διαφωνω στα λεγομενα σου ουτε μπορω να τα αντικρουσω μιας και δεν ειμαι ειδικος και ουτε καν αυτοπτης μαρτυρας σε αντιστοιχο γεγονος.Εδω στα Γιαννενα κιολας δεν υπαρχουν αναλογα κτιρια οπως στην Αθηνα.Αλλα εκει που επιμενω ειναι οτι μας παραθετεις ενα συμβαν οπου εκφραζεις με περισσια βεβαιοτητα και αυστηροτητα(τους χαρακτηριζεις ηλιθιους) οτι οι γυναικες εκει μεσα βιαζονται και οτι συγκεκριμενα εκεινοι οι τυποι ειναι συνυπευθυνοι σε εναν βιασμο!Ξερεις, ειναι σοβαρα αυτα που γραφεις..Αυτο μαλλον που προσπαθουμε να σου πουμε καποιοι σχολιαστες και εγω ειναι οτι αγνοεις και εσυ και εμεις αν οι κοπελες εκει μεσα ειναι ή οχι θυματα τραφικινγκ και εκμεταλλευσης.Κατα πασα πιθανοτητα ειναι.Κατα μια πιθανοτητα ομως δεν ειναι, αλλα επελεξαν να βρισκονται εκει που βρισκονται και να δουλευεουν ετσι.Κατανοητα οσα λες, ομως, γιατι αποκλειεις ΕΝΤΕΛΩΣ την πιθανοτητα να μην ισχυει αυτο που λες;Απλα ισως ξεσπασες εξαιτιας του οτι εχεις μια καθημερινη οπτικη επαφη με αυτες τις γυναικες και λιγο αυτα που ακουμε ολοι, λιγο η αδικια στον κοσμο, λιγο το ενα λιγο το αλλο σε επηρεασαν πολυ.
Φυσικα και δε γνωριζω σιγουρα εαν εκει βρισκονταν κοπέλες θυματα trafficking. Αν, ομως, δε βρισκονταν εκει, τοτε θα βρισκονταν παρα διπλα΄. Ποια η διαφορά. Αυτό αυτό που προσπαθώ να πω ειναι ότι με ενοχλεί η αγνοια γύρω από ενα τοσο σοβαρό ζήτημα οπως αυτό του trafficking, για το οποιο θα έπρεπε να γνωρίζουν οι δύο νεαροί. Διοτι εάν γνωριζαν, δε θα επέλεγαν να ρισκάρουν να συνευρεθουν με ενα πιθανό θύμα trafficking. Κι αν επέλεγαν να ρισκάρουν θα ήταν προ των ευθυνών τους. Πώς αλλιώς να το πούμε?Και, ναι, φυσικά η επαφή με ένα θύμα συνιστά συνενοχή σε βιασμό.
Και ακριβώς αυτό το "μπορεί να ειναι μπορεί κα να μην ειναι" συντηρεί ολο αυτό το φαινομενο. Και ακριβως επειδη δε μπορεις να ξερεις σιγουρα, πρεπει να μποικοταρεις συνολικά.Το πληρωμενο σεξ το αποδεχομαι 100% ως επιλογή για άτομα με σοβαρές αναπηρίες που δε μπορουν να αυτοικανοποιηθουν και μονο από εγγυημενα νομιμες επαγγελματίες με κατ' οικον επισκεψη.
Ειναι ατοπο αυτο που λες!Στοχευεις σε λαθος σημειο!Δε μπορει να αποδιδεις 100% ευθυνες στους πελατες για μια πιθανοτητα κιολας και να μην αποδιδεις ευθυνες στους πραγματικα ιθυνοντες, δηλαδη στο κρατος που υποστηριζει ειτε αμεσα ειτε εμμεσα με την απουσια ελεγχων/εφοδων παρομοιες καταστασεις!Και επισης ειναι σα να λες..οκ δεν εχω προβλημα να "βιαζουν" οι αναπηροι, αλλα εχω προβλημα να "βιαζουν" οι αρτιμελεις.What?Το γεγονος οτι υπαρχει το τραγικο αυτο κοινωνικο φαινομενο δεν πρεπει να επιτρεψει σε εμας να σκεφτομαστε οτι στερωντας το μεροκαματο απο τις γυναικες που εργαζονται κατ επιλογην και νομιμα θα πετυχουμε κατι!Τιποτα δε θα πετυχεις.Αρχικα δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αναλογο μποικοταζ για κανενα λογο και δευτερον και να γινοταν, το φαινομενο αυτο δε θα παψει ποτε.θα συνεχισει με αμειωτη ενταση.Ο μονος τροπος για να μειωθει ειναι να το απαιτησεις απο το κρατος.Υ.Γ:Δεν εχουν μονο οι αναπηροι αναγκες.Υπαρχουν αθρωποι υπερανω υποψιας που αντιμετωπιζουν στυτικα προβληματα,προβληματα μεγεθους(!) προβληματα υγειας, προσωπικα ζητηματα που βρισκουν τη διοδο τους στα σπιτια αυτα.Φοβαμαι μηπως ενδομυχα εχεις μια εχθρικη σταση απεναντι στο επαγγελμα καθαυτο και οχι τοσο στο κοινωνικο προβλημα γυρω απο το επαγγελμα.
Φυσικα και πανω απ' όλα επιρρίπτω ευθύνες στο κράτος. Ειδικα αν αναλογιστώ την εμπλοκη της αστυνομίας σε αυτο το έγκλημα και τις ποινες χάδια που δινουν οι δικαστες τους διακινητες. Ακριβώς, λοιπόν, επειδή το ιδιο το κρατος καλυπτει αυτά τα κυκλώματα, απαιτω από τους πολίτες να ειναι ευσυνειδητοι.Δέχομαι στην εξαιρεση μου να συμπεριλάβω και ορισμένες "κατηγορίες" ανθρώπων που περιγράφεις στο υ.γ. σου Πάντως, δεν αναφερθηκα σε ολα τα άτομα με αναπηριες. Αναφερθηκα συγκεκριμενα σε αυτα τα ατομα με σοβαρες αναπηριες που δε μπορούν να αυτοικανοποιηθούν.Δεν εχω κανενα προβλημα με το επαγγελμα αυτο καθεαυτό, επιμενω, ωστοσο, οτι ο πελάτης οφείλει να ελέγχει. Ας απευθυνθει στο συλλογο ιεροδουλων (νομιζω λεγεται "σωματειο εκδιδομενων προσώπων Ελλαδος") ώστε να βρει ένα νομιμο πορνείο με μία νομιμη επαγγελματία με ολες τις συνακολουθες ηθικές καλύψεις.Ενα πολύ μικρο ποσοστο των θυμάτων trafficking εχει διασωθεί από τους ίδιους τους πελάτες.Οπότε, ας κάνουν όλοι την ερώτηση "Εισαι εδω με τη θέληση σου?" Σε καθε περίπτωση η απάντηση θα ειναι "ναι", αλλά δε θα είναι κάθε φορά ειπωμένη με τον ίδιο τρόπο...
Scroll to top icon