ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2015 | 00:26

Συμβουλες?!

Με αφορμη μια αλλη εξομολογηση πηρα κ γω το θαρρος να πω το δικο μου προβλημα. Νιωθω οτι καθε φορα που βγαινω με την κολλητη μου, υπαρχουν μηδαμινες πιθανοτητες καποιος να κοιταξει εμενα. Δεν το λεω απο αποψη εξωτερικης εμφανισης, γιατι οκ κ οι 2 καλες ειμαστε, αλλα η κολλητη μου ειναι πιο κοινωνικη, πιο ομιλητικη κ σιγουρα καποιος που θα μιλησει μαζι της θα την συμπαθησει. Εγω αντιθετως ειμαι κλειστη κ δυσκολευομαι να μιλησω, ειδικα με καποιον αγνωστο. Δεν μ αρεσει που ειμαι ετσι, αλλα δυστυχως ειναι στοιχειο του χαρακτηρα μου κ δεν αλλαζει ετσι απλα. Αλλα στενοχωριεμαι που κατι τετοιο με παει πισω στον ερωτικο τομεα. Ακομα κ αν καποιος προτιμησει εμενα λογω εξωτερικης εμφανισης, συντομα θα ξενερωσει οταν δει οτι δεν μιλαω. Ειναι κριμα ρε γαμωτο, γιατι δεν φταιω εγω που ειναι ετσι ο χαρακτηρας μου. Κ προσπαθω, πραγματικα προσπαθω να ανοιγομαι, αλλα δεν γινεται να υπαρξει καμια θεαματικη αλλαγη ετσι απλα!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Νομιζω οτι αυτο που πρεπει να κανεις ειναι απλα μικρα μικρα βηματα προς την κοινωνικοιποιηση.. Την επομενη φορα που θα γνωρισεις καποιον, κανε απλες ερωτησεις που αφηνουν περιθωριο για ευρειες απαντησεις, και ασε την κουβεντα να κυλησει.. Το ξερω οτι ακουγεται δυσκολο αλλα ειλικρινα δεν εχεις τιποτα να χασεις. Για αρχη κανε λιγες και απλες ερωτησεις (που μενεις, με τι ασχολεισαι, κλπ) και προσπαθησε να χαλαρωσεις :)
Scroll to top icon