ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2015 | 19:46

Αχ αυτή η απειρία...

Σύντομα θα το κάνω με την κοπέλα μου, πρώτη φορά και για τους δυο μας. Προφανώς θα έχω προφυλακτικό. Τι πρέπει να προσέξω για να είμαστε απόλυτα ασφαλείς; Μήπως (εκτός του ότι θα έχω προφυλακτικό) πρέπει να πάρει η κοπέλα και το χάπι της επόμενης μέρας για να είμαστε 100% σίγουροι; Ή αυτό το χρησιμοποιούν μόνο τα ζευγάρια που το κάνουν χωρίς προφυλακτικό;Δεν ξέρω τι συνηθίζεται, και είναι πράγματα που ντρέπομαι να ρωτήσω ακόμα και φίλους... Και θέλω να νιώθει και αυτή απόλυτα ασφαλής πως δεν θα έχουμε ατύχημα
5
 
 
 
 
σχόλια
Πάντα προφυλακτικό! Από την αρχή της της πράξης,ούτε στη μέση ούτε στο τέλος!Και προσοχή να μην σπάσει! Το χάπι της επόμενης δεν είναι αντισύλληψη!!! Μόνο σε περίπτωση "ατυχήματος" και με συνταγή γυναικολογου.Καλό είναι να συμβουλευτείτε κάποιον γυναικολόγο που θα σας δώσει σωστά και υπεύθυνα κάποιες κατευθύνσεις.
Μην το κανεις ακόμα!! Πες να πάρει αντισυλληπτικά (το χαπι της προηγούμενης μέρας) και περίμενε κανά μήνα για να δράσει. Μετά, μπορείτε να προχωρήσετε, να της αλείψεις τον κόλπο να μια σπερματοκτόνο αλοιφή και να φορέσεις απαραίτητα προφυλακτικό!! Αφού τελειώσετε, ας πάρει και το χάπι της επόμενης μερας για να είστε σίγουροι. Απαραιτήτως καθαρισμός των "πιπι" σας με betadine πριν και μετά την πράξη.Τυχεράκια.. υ.γ. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορει να παρει το χαπι της επόμενης μέρας μεζί με τα συνήθη αντισυλληπτικά. Διαβάστε προσεκτικά το φύλλο οδηγιών ή συμβουλευτείτε κανα γιατρό. Τα υπόλοιπα να τα ακολουθήσετε κατά γράμμα.
Το μόνο που χρειάζεται είναι προφυλακτικό και προσοχή για να μην σπάσει. Αν σπάσει και τελειώσεις μέσα της τότε θα χρειαστεί να μάθεις για το χάπι της επόμενης μέρας το οποίο η κάθε κοπέλα είναι επικίνδυνο να παίρνει.
Scroll to top icon